- Club Teatria -

Menoa ja meininkiä jo vuodesta 2005

Sijainti

Club Teatria sijaitsee Torniossa Elämystehdas Lapparin tiloissa, osoitteessa Vesaisenkatu 1.

Elämystehdas Lappari avasi ovensa suurelle yleisölle heinäkuussa 2016. Entisisissä Lapin Kullan panimorakennuksen tiloissa toimii tällä hetkellä jo monta aktiivista yritystä – muiden muassa Duudsonit Activity Park, Ravintola Pirttihirmu, Tornion Panimo sekä Kuntosali Hyvä Fiilis. Elämystehdas Lapparin ideologiaan kuluu tarjota elämyksiä vauvasta vaariin.

Saapuminen

Keskeisen sijaintinsa vuoksi Club Teatrialle on helppo saapua kävellen. Autolla saapuville löytyy myös parkkipaikkoja Lapparin pihalta. Majoitusta kannattaa kysyä Park Hotel Torniosta, jonne on Club Teatrialta vain n. 300m kävelymatka.

Liput

Ennakkoliput kaikkiin Club Teatrian konsertteihin myy Ticketmaster. Verkkokaupan lisäksi Ticketmasterin ennakkolippuja voi ostaa Kemin ja Tornion Prismojen neuvontapisteistä. Varauksia voi lippukaupan lisäksi noutaa myös kaikista R-Kioskeista.

Club Teatria Oulussa

Oulussa Club Teatria järjestää konsertteja eri puolilla kaupunkia. Pääasiassa toimimme yhteistyössä Areena Oulun kanssa, mutta konsertteja pidetään myös muualla. Seuraa ilmoitteluamme!