Club Teatria - Lapparin Syke

08.07.2017, klo 17:00
K-18

Tornio saa uuden kesätapahtuman Elämystehdas Lapparilla 8.7.2017

Elämystehdas Lapparin yrittäjät päättivät yhdistää voimansa ja toteuttaa yleisön toivoman kesätapahtuman. Lapparin Syke on uuden tyyppinen kesätapahtuma Torniossa, jossa kesäistä lauantaina 8.7. tähdittävät Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Viikate, Battle Beast sekä Tuohimaa. Kevään mittaan julkaistaan vielä muutama esiintyjä lisää.

Lapparin Sykkeestä luodaan Tornion uutta kaupunkilaiset yhdistävää tapahtumaa, jossa entiset ja nykyiset Meri-Lappilaiset kohtaavat toisensa. Elämystehtaan laajojen sisätilojen ansiosta yleisö pääsee nauttimaan katkeamattomasta live musiikista kahden lavan voimin.

”Meiltä ovat useat ihmiset ja yritykset kyselleet kesätapahtumaa. Päätimme yhdistää voimat ja järjestää Torniossa kesätapahtuman, jossa emme ole sään armoilla. Satoi tai paistoi, on luvassa viihdyttävä päivä ystävien parissa”, kiteyttää tapahtuman ideaa Elämystehtailija Veli-Matti Mykkälä

Vuonna 1996 perustettu Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus kuuluu kotimaisen raskaan musiikin ehdottomaan eliittiin ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myös live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön.

Viikate puolestaan tunnetaan erityisesti rautalankakitaran runsaasta käytöstä sekä suomalaista mentaliteettia hyvin puhuttelevista melankolisista sanoituksistaan, joista voi toisinaan aistia vaikutteita Reino Helismaan sanoitustyylistä. Bändin tyyliä on mm. kuvailtu “tuoni-iskelmäksi” ja tämä konsepti on kantanut bändiä jo yli kaksikymmentä vuotta.

Battle Beast julkaisi odotetun uutuuslevynsä helmikuussa. Viimeistään tämän levyn myötä bändi murtautui kotimaisen metallimusiikin ehdottomaan eliittiin. Bändi on kulkenut vaikeuksien kautta voittoon ja sen tyylitietoinen sekä tarttuva musiikki valloittaa nyt maailmaa.

Oululainen Tuohimaa teki ensivisiittinsä Tornioon 6.5. saaden tuolloin Olavi Uusivirran lämppärinä Club Teatrialla hyvän vastaanoton. Bändin elämänmakuinen poprock tuo oivallisen lisän illan tarjontaan.

Lapparin Syke on Elämystehdas Lapparin toimijoiden Club Teatrian, Ravintola Pirttihirmun, Tornion Panimon ja Liikuntakeskus HyväFiiliksen yhteinen ponnistus, jonka tavoitteena on luoda Tornioon uusi, kaupunkilaisia laajasti kiinnostava kesätapahtuma. Ennakkoliput tulevat myyntiin torstaina 18.5. Ticketmasterin kautta, hinta alkaen 39,00€ 31.5. saakka, minkä jälkeen ennakkolipun hinta nousee 43,50 euroon. Tilaisuus on K-18 ja ovet 8.7.2017 avautuvat klo 17:00.

Festarihintaista majoitusta Park Hotel Torniossa

Majoitu mukavasti hotellissa. Park Hotel Tornio sijaitsee vain 300m päässä Elämystehdas Lapparista. Huonevaraukset nyt festarihintaan 89€/yö (1hh tai 2hh).
Käytä varauksen yhteydessä koodia SYKE
http://www.phtornio.fi/

Lippuinfo

Ennakkoliput
39 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
55 €

Aikataulu

Ovet auki klo 17:00
Ticketmaster