Club Teatria - Lapparin Syke

08.07.2017, klo 17:00
K-18

Tornio saa uuden kesätapahtuman Elämystehdas Lapparilla 8.7.2017

Elämystehdas Lapparin yrittäjät päättivät yhdistää voimansa ja toteuttaa yleisön toivoman kesätapahtuman. Lapparin Syke on uuden tyyppinen kesätapahtuma Torniossa, jossa kesäistä lauantaita 8.7. tähdittävät Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Viikate, Battle Beast sekä Tuohimaa.

Bändit esiintyvät Club Teatrialla ja sen lisäksi Ravintola Pirttihirmun puolella esiintyy Erkka Korhosen johtama yhtye, jossa vierailevina solisteina nähdään Marco Hietala ja JP Leppäluoto.

Pirttihirmun puoli tulee olemaan ohjelmistoltaan yllätyksiä täynnä, sillä luvassa on peräti NELJÄ eri settiä cover-biisejä laidasta laitaan! Artistit vuorottelevat lavalla jatkuvasti  ja tutut sekä ehkä yllättävätkin biisit soljuvat takuuvarmasti kitaravirtuoosi Erkka Korhosen johdolla. Näistä tulee hyvät bileet!

Aikataulu

Club Teatria Ravintola Pirttihirmu
17:30 Tuohimaa  
  18:35 Erkka Korhosen yhtye, solisteina Marco Hietala & JP Leppäluoto
19:30 Viikate  
   20:50 Erkka Korhosen yhtye, solisteina Marco Hietala & JP Leppäluoto
21:45 Battle Beast  
  23:05 Erkka Korhosen yhtye, solisteina Marco Hietala & JP Leppäluoto
00:00 Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus  
  01:20 Erkka Korhosen yhtye, solisteina Marco Hietala & JP Leppäluoto

Lapparin Sykkeestä luodaan Tornion uutta kaupunkilaiset yhdistävää tapahtumaa, jossa entiset ja nykyiset Meri-Lappilaiset kohtaavat toisensa. Elämystehtaan laajojen sisätilojen ansiosta yleisö pääsee nauttimaan katkeamattomasta live-musiikista kahden lavan voimin.

”Meiltä ovat useat ihmiset ja yritykset kyselleet kesätapahtumaa. Päätimme yhdistää voimat ja järjestää Torniossa kesätapahtuman, jossa emme ole sään armoilla. Satoi tai paistoi, on luvassa viihdyttävä päivä ystävien parissa”, kiteyttää tapahtuman ideaa Elämystehtailija Veli-Matti Mykkälä


 

Vuonna 1996 perustettu Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus kuuluu kotimaisen raskaan musiikin ehdottomaan eliittiin ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myös live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön.

Viikate puolestaan tunnetaan erityisesti rautalankakitaran runsaasta käytöstä sekä suomalaista mentaliteettia hyvin puhuttelevista melankolisista sanoituksistaan, joista voi toisinaan aistia vaikutteita Reino Helismaan sanoitustyylistä. Bändin tyyliä on mm. kuvailtu “tuoni-iskelmäksi” ja tämä konsepti on kantanut bändiä jo yli kaksikymmentä vuotta.

Battle Beast julkaisi odotetun uutuuslevynsä helmikuussa. Viimeistään tämän levyn myötä bändi murtautui kotimaisen metallimusiikin ehdottomaan eliittiin. Bändi on kulkenut vaikeuksien kautta voittoon ja sen tyylitietoinen sekä tarttuva musiikki valloittaa nyt maailmaa.

Oululainen Tuohimaa teki ensivisiittinsä Tornioon 6.5. saaden tuolloin Olavi Uusivirran lämppärinä Club Teatrialla hyvän vastaanoton. Bändin elämänmakuinen poprock tuo oivallisen lisän illan tarjontaan.

Lauantaina 8.7. Torniossa Elämystehdas Lapparilla järjestettävä Lapparin Syke -kesäfestivaalin artistikattaus täydentyy, kun puolet ”Pohjolan kuninkaista” The Nothern Kingsien Marco Hietala ja JP Leppäluoto tähdittävät solisteina ravintolan lavalla.

Marco Hietala on monipuolinen laulaja, joka tunnetaan parhaiten Nightwishista. JP Leppäluoto on vahva tulkitsija, jonka ääni taipuu monen tyyliseen musiikkiin. Orkesteria johtava kitaravirtuoosi Erkka Korhonen kertoo: ”Luvassa on yllättäviä kontrastisia vetoja ja cover-biisejä.”

Lapparin Syke on Elämystehdas Lapparin toimijoiden Club Teatrian, Ravintola Pirttihirmun, Tornion Panimon ja Liikuntakeskus HyväFiiliksen yhteinen ponnistus, jonka tavoitteena on luoda Tornioon uusi, kaupunkilaisia laajasti kiinnostava kesätapahtuma. Ennakkoliput tulevat myyntiin torstaina 18.5. Ticketmasterin kautta, hinta alkaen 39,00€ 31.5. saakka, minkä jälkeen ennakkolipun hinta nousee 43,50 euroon. Tilaisuus on K-18 ja ovet 8.7.2017 avautuvat klo 17:00.

Festarihintaista majoitusta Park Hotel Torniossa

Majoitu mukavasti hotellissa. Park Hotel Tornio sijaitsee vain 300m päässä Elämystehdas Lapparista. Huonevaraukset nyt festarihintaan 89€/yö (1hh tai 2hh).
Varaukset suoraan hotellista puh. +358 40 358 33 00 tai info@phtornio.fi , mainitsethan varauksen yhteydessä koodin ” Syke” oikean hinnan saamiseksi.
http://www.phtornio.fi/

Lippuinfo

Ennakkoliput
43 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
55 €