fbpx

Club Teatria - Remu & Hurriganes: Last Call

29.12.2017

Svensk info –>

SUOMI-ROCKIN KUMMISETÄ REMU AALTONEN HISTORIALLISELLA JÄÄHYVÄISKIERTUEELLA

”Goodbye forever!”
Suomalaisen rockin suurmies Remu Aaltonen lähti lokakuun 15. päivä jäähyväiskiertueelle. Pitkä ura päättyy!

“It ain’t what you do, it’s how you do it!”

Henry Olavi Aaltonen lopettaa keikkailun ja kiertueet. Ja kun Remu lopettaa, hän lopettaa tyylillä. Lokakuun puolivälistä vuoden loppuun Remu & Hurriganes kiertää vielä ympäri Suomea. Mittava kiertue on nimensä mukainen: Last Call. Tornioon Remu & Hurriganes saapuu perjantaina 29.12. Remun mukana nähdään myös legendaarinen, Sleepy Sleepers ja Leningrad Cowboys -yhtyeistä tuttu Mato Valtonen!

Remun nykyisin johtamassa Hurriganes-yhtyeessä soittavat Arska Rautajoki, rummut, Nipa Niilola, kitarat & taustalaulu, Antti Rautajoki, kitarat ja Jaska Ylä-Rautio, basso.

Kosketinsoittajana kiertueella on vaasalainen Mikko Rintanen. Pitkän uransa aikana Rintanen on esiintynyt muun muassa Royals-yhtyeen, Kirkan, Wigwamin ja Hectorin kiertuekokoonpanoissa.

”Päällikkö lopetti tyylikkäästi – Remun ja Hurriganesin viimeisellä Tampereen-keikalla ei huokailtu
…Todella harvoin Tampere-talossa yleisö alkaa hakata vaativasti käsiä yhteen ennen konserttia. Iso sali oli tupaten täynnä, ja yleisö jatkoi taputusta muutaman minuutin.

Reippaasti laajennettu bändi oli jopa alkuperäistä parempi ja Remun ääni yllättävän vahva.
En muista, koska olisin kuullut näin mehevää oikeaa rock’n’roll-soundia klassiselle musiikille tehdyssä Isossa salissa.
Reippaasti laajennettu bändi oli tavallaan jopa alkuperäistä parempi. Nyansseja ja dynamiikkaa oli enemmän, ei paahdettu koko ajan nelosella…
Monenlaisista breikeistä, hiljennyksistä ja paisutuksista hyötynyt musiikki rullasi kissamaisesti. Rautajoki löi kuin Charlie Watts ja Remu maustoi menoa mukavilla pikku aksenteilla ja päräytyksillä. Antti Rautajoki ja Nipa Niilola tekivät hienoa jälkeä kitaroilla, Jaska Ylä-Raution basismi oli napakkaa ja väliajattoman liki parituntisen setin upealla ”fuugalla” ja ripauksella Sibeliustakin aloittanut Mikko Rintanen väritteli uruilla miellyttävästi.
Rintanen lauloi Cisse Häkkisen herkät bravurit I Will Stayn ja Only Onen, jotka Niilola kruunasi kauniisti melodisilla sooloilla…”

Yllä olevat lainaukset toimittaja Jussi Niemen konserttiarvostelusta Aamulehdessä 16.10.2017.

Remu & Hurriganes saapuu Tornion Club Teatrialle perjantaina 29.12. Ennakkoliput myy Ticketmaster. Hinta alk. 25,00€

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 25 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Remu & Hurriganes klo 21:00
Ticketmaster