- Club Teatria -

Menoa ja meininkiä jo vuodesta 2005

Etsitkö kumppania yritystapahtumasi toteutukselle?
Tuotamme tapahtumia myös palveluna

Ydinosaamistamme ovat tapahtumatuotantojen suunnittelu, toteutus sekä siihen liittyvät ravintolapalvelut. Laajan kumppaniverkostomme kautta saat aina käyttöösi alan parhaat huippuosaajat. Olipa kyse sitten artisteista, lavanrakennuksesta tai äänentoistosta.

Onnistuneen tapahtuman edellytyksenä on aina huolellinen suunnittelu ja tarkka budjetointi. Autamme sinua toteuttamaan tapahtumasi ideasta viimeiseen encoreen asti.

Palveluihimme kuuluu:

Esituotanto

Hyvä ja huolellinen esituotanto varmistaa, että tapahtumasi onnistuu ja pysyy sille asetetussa budjetissa. Esituotantovaiheessa suunnitellaan aikataulut, kartoitetaan esiintyjien vaatimukset mm. lavan, äänentoiston ja muun laitteiston suhteen. Laajan kumppaniverkostomme kautta tarvittavat vuokraukset sujuvat helposti ja kustannuksia säästäen.

Manageeraus ja roudaukset tapahtuman aikana

Asiansa osaava ja artistit tunteva lavamanageri varmistaa, että tapahtuma etenee aikataulussa sekä tilaajan että esiintyvien artistien toiveiden mukaisesti. Lavamanagerin tehävänä yhdessä roudareiden kanssa on varmistaa, että artisti voi keskittyä omaan suoritukseensa 100%. Artistin hyvä fiilis välittyy yleisöön ja tekee tapahtumastasi asiakkaillesi ikimuistoisen. Kauttamme saat ammattitaitoisen lavamanagerin ja kaupungin parhaat roudarit. Sinä voit keskittyä nauttimaan illasta!

Ravintola- ja turvallisuuspalvelut

Yleisötapahtumilta edellytetään, että erilaiset anniskeluun ja yleisön turvallisuuteen liittyvät asiat on hoidettu ennen, kun ovet voidaan avata. Kokemattomalle saattaa tulla yllätyksenä esimerkiksi tarvittavien lupien määrä. Älä jää byrokratian hampaisiin! Jätä meidän huoleksemme turvallisuussuunnitelmien laadinta, järjestyksenvalvonta sekä anniskelun suunnittelu että toteutus.

Promootio ja markkinointi

Oletko miettinyt, mikä on tapahtumasi kohdeyleisö? Entä tapahtumasi tarkoitus ja päämäärä? Onnistunut tapahtuma on paitsi hyvin toteutettu, myös hyvin markkinoitu! Monivuotinen kokemuksemme tapahtumien promootiosta ja markkinoinnista takaa, että viestisi menee perille ja asiakkaat löytävät tapahtumasi. Hyvä promootio ja markkinointi luo asiakkaalle positiivisen ennakkokäsityksen tulevasta tapahtumasta. Onnistunut tapahtuma lunastaa asiakkaiden odotukset 110%:sti ja jää mieleen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Marco Järvenpää
marco.jarvenpaa ((a)) teatria.com