17.12:2016: Rock the X-mas @ Areena

Julkaistu 17.12.2016

RECKLESS LOVE, BATTLE BEAST ja SANTA CRUZ tähdittävät rock-kansan pikkujouluja Oulun Areenalla joulukuussa!

Lauantaina 17.12. vietetään Oulun Areenalla seudun rokeimmat ja korskeimmat pikkujoulut hyvän musiikin parissa. Näitä bileitä ei kannata jättää välistä, sillä illan mittaan lavalle astuu kokonaista viisi loistavaa bändiä! ROCK THE X-MAS -bileisiin on kiinnitetty Reckless Love, Battle Beast, Santa Cruz, Temple Balls ja Groupie High School.

Huom! Aiemmin ilmoitettu Burning Point on valitettavan sairastapauksen vuoksi joutunut perumaan keikan!

Reckless Love on Kuopiosta lähtöisin oleva hyväntuulisen hard rockin lähettiläs, joka on tullut tunnetuksi energisistä keikoistaan ja hyvästä fiiliksestä. Radion soittolistoiltakin bändi on tuttu mm. Monster-kappaleellaan.

Urallaan kovassa nousukiidossa oleva Battle Beast on toivottu vieras Oulussa. Tämä sekä näyttävä että tarttuva perinteisen heavy metalin kirkas tähti vetää aina takuuvarmasti keikan, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Bändi julkaisee neljännen levynsä alkuvuodesta, ehkäpä saamme jo kuulla jonkin näytteen tulevalta levyltä.

Helsinkiläinen Santa Cruz tarjoaa suoraviivaista ja vahvasti glamouria tulvivaa kasarihenkistä hard rockia. Bändin rokkaava meininki on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla.

Oulussakin osataan ja siksi olemme valinneet mukaan myös kolme oman kaupungin bändiä, jotka eivät millään mittarilla jää jälkeen näiden bileiden muille orkestereille. Nämä kannattaa ehdottomasti katsastaa!

Jos haluat tietää, mikä on Oulun seuraava vientivaltti, niin tsekkaapa Temple Balls! Tämä nuori, nouseva ja taitava bändi on huomioitu jo aika isoissa piireissä. Bändi on lämpännyt mm. bändejä kuten Deep Purple, Uriah Heep ja Queen. Tuore sinkkubiisi Hell and Feelin’ Fine on myöskin lähtenyt soimaan laajasti.

Groupie High School on tämän kaupungin katu-uskottavin bändi. 80’s -henkistä urbaania rockia soittava bändi on hioutunut kovalla työllä loistavaan keikkakuntoon. Kannattaa tulla itse toteamaan.

Rock the VIP! Järjestä pikkujoulut tälle keikalle.

VIP-passi, VIP-alue,VIP-baari, VIP-Ruokailu, yhteensä 87€ (sis. narikan)
Kysy yritys-, ryhmä-, sekä VIP-tilaisuuksista Numerosta: 020 7790 575 Tai sähköpostilla: petri.koivisto@pst.fi

Liput:
ennakko alkaen 29,50€
ostamaan-button
ovelta 35€

Aikataulu:
17:30 aula ja lipunmyynti avautuu
18:00 ovet auki Areenalle ja M&G
18:45 Groupie High School
20:00 Temple Balls
21:30 Santa Cruz
23:10 Battle Beast
00:45 Reckless Love

VIP-asiakkaat! Ruokailu klo 18:00 – 19:00


Facebook