5.12.2016: Stam1na, Waltari & Apina @ Areena

Julkaistu 5.12.2016

Stam1nan massiivinen kiertue saapuu Ouluun joulukuussa

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 Apina
22:15 Waltari
23:45 Stam1na

Lemiläinen metalliyhtye Stam1na on kiertänyt tiiviisti ympäri Suomea jo kesäkuusta alkaen. Bändi nähtiin vappuna Oulun Energia Areenalla Sakara Tourin yhteydessä, tältä keikalta kuvattiin myös Elokuutio -musiikkivideo. Myös täpötäysi Qstock hullaantui bändin energisestä menosta.

Nyt orkesteri saadaan odotetulle omalle keikalleen Oulun Areenalle itsenäisyyspäivän kynnyksellä 5.12.2016

”Kaivakaa kesä- ja syyskuutiot pakkasesta, kohta läikkyy & kolisee! Loppuvuoden kiertuetetris kattaa mahdollisimman laajalti Suomen. Tätä on odotettu, Elokuution levittämistä ennätysmäärissä!”, kehottaa Stam1nan Antti ”Hyrde” Hyyrynen.

Monikertaisen Emma-voittaja Stam1nan seitsemäs albumi Elokuutio ilmestyi maaliskuussa ja se myi kahdessa viikossa kultaan oikeuttavan määrän.

Lämppäreinä Oulussa nähdään moniulotteisesta musiikistaan tunnettu helsinkiläisyhtye Waltari, sekä oululainen kovassa nosteessa oleva Apina.

1986 perustettu Waltari on ehdottomasti yksi suomimetallin pioneereista. Bändin musiikki on rajoja rikkovaa, uniikki sekoitus erilaisia tyylisuunntia metallisella pohjavireellä. Energinen keulahahmo Kärtsy Hatakka on toiminut esikuvana ja innoittajana momille tämän päivän koti- ja ulkomaalaisille kärkimuusikoille. Waltari juhlii tänä vuonna 30-vuotista olemassaoloaan ja sen myötä orkesteri saadaan pitkästä aikaa esiintymään Ouluun.

Oululainen Apina on perustettu vuonna 2010. Omalaatuinen räpin ja metallin yhdistelmä herätti kiinnostusta heti yhtyeen alkutaipaleella ja huolella tehdyt demot toivat maininnat mm. Soundin ja Infernon kuukauden demobändinä. Apinan oma ääni muotoutuu vahvasta sävelmateriaalista, isoista riffeistä ja kyvystä yhdistää suomiräpin keinovalikoima metalliin tavalla, jota ei ole ennen kuultu.

Liput:
ennakko, alkaen 27,50€
ostamaan-button

Ovelta 30,00€


Facebook