An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians

Julkaistu 7.5.2016

Lauantana toukokuun 7. päivänä Oulussa nähdään huikea Elvis-tribuuttishow. Tämän lähemmäs aitoa Elvistä ei liene mahdollista päästä.

An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians -tuotantoa on laajalti pidetty yhtenä parhaimmista Elvis-tribuuteista ja on todellakin näkemisen arvoinen! Suomessa esitys on vieraillut aiemmin mm. Espoossa ja Lahdessa. Nyt tämä Euroopassakin täysiä konserttisaleja myynyt show saadaan vihdoin Ouluun. Konsertti pidetään Areenalla lauantaina 7.5.

Aikataulu:
18:00 ovet auki (vain Show & Dinner -lipun lunastaneille)
19:00 ovet auki
20:00 showtime

Esityksen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia ja siinä on väliaika

Kiertuekokoonpanossa on mukana Elviksen kanssa työskennelleitä muusikoita, mm. rumpali Bob Lanning, joka soitti Kuninkaan taustabändissä 70-luvun alkupuolella. Hän on mukana myös klassikkoäänityksenä pidetyllä “On Stage -February 1970” -levyllä. Keikalla on mukana myös perkussionisti Eddie Graham, joka soitti Las Vegasissa vuodesta 1969 vuoteen 1971 saakka. Eddie Graham on nähtävillä vuonna 1970 julkaistulla konserttitallenteella ”That’s The Way It Is”.

Elviksen osuuden esityksessä hoitaa Dwight Icenhower, häntä pidetään yhtenä maailman parhaista Elvis-tulkeista aina ääntä ja ulkonäköä myöten. Hän on myös voittanut The World’s Best Elvis -tittelin kolmena vuonna peräkkäin.

An Evening with Elvis’ Friends and Original Musicians on maailmanluokan konserttikokemus Oulussa. Sen lisäksi, että illan aikana kuullaan laaja kattaus Elviksen rakastetuimpia hittejä, paikalla on myös puhujavieras. Rock’n’rollin kuninkaan turvamiehenä toiminut Dave Hebler kertoo ajastaan Elviksen kanssa.

Esityksen kesto on kaksi tuntia ja siinä on väliaika. Areenan ravintolapalvelut pitävät huolta asiakkaiden viihtymisestä koko illan.

“It’s now or Never”! Areenan yleisökapasiteetti on rajallinen ja tämän konsertin liput viedään käsistä.

 

Lippuhinnat:
Show: alk. 35€
Ovilippu: alk. 40€

ostamaan-button


Facebook