Anna Abreu & Antti Tuisku 20.2.2010

Julkaistu 20.2.2010

POPIN KUNINKAALLISET – KONSERTTI 20.2.2010 CLUB TEATRIA

Liput: alk.  37€ (Kysy myös perhelippuja!)
Liput ovelta 37€
Ovet klo 19.00
Showtime 20.00

Suora linkki ennakkomyyntiin:
http://www.lippupalvelu.fi/html/artist.htmI?l=FI&artist=Anna+Abreu+%26+Antti+Tuisku&brand=fi_ata

Suomen menestyneimmät pop artistit Anna Abreu ja Antti Tuisku nousevat yhdessä lavalle kuudella paikkakunnalla helmi- ja maaliskuussa 2010.
Nyt ei ole kyse kahdesta erillisestä keikasta, vaan tehdään iso näyttävä show ison bändin kanssa ja ollaan yhdessä ja erikseen lavalla, Tuisku kertoo.  Ja panostetaan tosi paljon ulkoiseen näyttävyyteen, Abreu jatkaa.

Konsertissa kuullaan kummankin artistin isoimpia hittejä ja mukaan mahtuu myös duettoja. Illan bändissä nähdään kotimaisia eturivin muusikoita, jotka toimivat Lenni-Kalle Taipaleen vahvassa komennossa.

Antti julkaisi pitkän tauon jälkeen syyskuussa uuden albuminsa Hengitän, josta ilmestyi joulukuun alussa erikoispainos, jossa on mukana DVD-osio lokakuiselta Silja Serenaden keikalta. Keikan ehti kahden viikon aikana nähdä  yli 20.000 ihmistä.

Annan syksy on ollut yhtä kiireinen. Lokakuussa ilmestynyt kolmas studioalbumi Just a pretty face? on ollut edellisten albumien tapaan myyntimenestys. Myös ulkomailla alkaa tapahtua. Now –albumilla mukana ollut Vinegar biisi nousi marraskuussa Englannissa arvostetun musiikkilehti Music Weekin Pop Chart –listan TOP10:een.


Facebook