Before the Dawn, Black Sun Aeon ja Chromatic Dark 22.5.2010

Julkaistu 22.5.2010

Liput maksavat ennakkoon 10 €  ja ovelta 15 €
Ennakkolippuja myyvät: Tiketti, Lippupalvelu ja
Levykauppa Äx.

Illan aikataulu:
21.00 Ovet
22.00 Chromatic Dark
23.15 Black Sun Aeon
00.30 Before the Dawn

Ikäraja on K-18.

Club Teatria tarjoaa kesän kynnyksellä roiman annoksen melodista raskasmetallia lauantaina 22. toukokuuta. Illan pääesiintyjiksi Ouluun saapuvat Lahdesta Before the Dawn ja Black Sun Aeon. Lämmittelyvoimaa tarjoaa oululainen Chromatic Dark.

Melodista ja popahtavaa metallia soittava Before the Dawn on ollut vankassa nousukiidossa jo usean vuoden ajan. Viisi pitkäsoittoa tuottanut bändi julkaisee keväällä upouuden minicd:n nimeltä Decade Of Darkness, joten uutta materiaalia on jälleen tiedossa bändin Oulun vierailulla. Before the Dawnin suurimmaksi hitiksi on noussut viimevuotisella Deadlight-albumilla säväyttänyt Deadsong. Sekä raaempia murinoita että myös kirkkaan puhtaita lauluja yhdistelevät Tuomas Saukkonen ja Lars Eikind ovat aina saaneet lämpimän vastaanoton oululaisyleisöltä.

Black Sun Aeon on niinikään Tuomas Saukkosen perustama yhtye, jossa ovat mukana Sotajumalasta tuttu Mynni Luukkainen ja Sinamoren Mikko Heikkilä. Bändi julkaisi valtaisia kehuja ansainneen debyyttinsä Darkness Walks Beside Men viime maaliskuussa. Huhtikuussa yhtye julkaisee toisen albuminsa, jonka on kerrottu olevan tuplalevy ja nimeltään supisuomalaisesti Routa. Black Sun Aeonin musiikkia voisi kuvailla synkillä ja vaikuttavilla äänimaisemilla kyllästetyksi melodisen death metalin ja tummasävyisen doom metalin sekoitukseksi.

Chromatic Dark jatkaa Oulun maineikasta melodisen deathmetallin bändien sarjaa ja esiintyy ensi kertaa Club Teatrialla. Aktiivinen keikkabändi julkaisi kolmannen demonsa nimeltä Fractures viime vuoden lopulla.


Facebook