Dark Funeral 17.4.2010

Julkaistu 17.4.2010

Liput maksavat ennakkoon 25 € ja ovelta 30 €
Lippuja myyvät: Tiketti, Lippupalvelu ja
Levykauppa Äx.
Ikäraja on K-15/K-18.

Illan aikataulu
Ovet 20.00
Showtime 20.30

Club Teatrian kevään metallisempi tarjonta kasvaa makoisasti, kun ruotsalainen Dark Funeral saapuu konsertoimaan Ouluun lauantaina 17.4.2010.
Pitkäikäinen ja erittäin arvostettu black metal -yhtye kiertää intensiivisesti ympäri Eurooppaa maalis-huhtikuussa mukanaan kolme lämmittelijäbändiä.
Dark Funeral esiintyy ensimmäistä kertaa Oulussa ja sen edellisestä Suomen vierailustakin on ehtinyt kulua jo neljä vuotta. Vuonna 2004 Dark Funeral esiintyi myös Tuska-festivaaleilla.

Dark Funeral perustettiin vuonna 1993 ja sen alkupäivien ajoilta kokoonpanossa ovat edelleen mukana laulaja Emperor Magus Caligula sekä kitaristi Lord Ahriman. Bändi julkaisi viime marraskuussa viidennen studioalbuminsa Angelus Exuro Pro Eternus. Yhtye tunnetaan äärimmäisen aggressiivisesta ja nopeasta musiikistaan sekä genrelleen ominaisen synkistä sanoituksista.

Lämmittelijöinä keikalla esiintyvät Dark Funeralin kanssa Euroopan kiertueella mukana olevat melodista death metalia soittavat ruotsalainen Zonaria ja hollantilainen black metal -yhtye Carach Angren.

http://www.darkfuneral.se
http://www.zonaria.com
http://www.carach-angren.nl


Facebook