La 17.10: In Flames

Julkaistu 17.10.2015

Oulu on liekeissä lokakuussa, kun huippusuosittu ruotsalainen metalliyhtye IN FLAMES valtaa Oulu Energia Areenan lauantaina 17.10.
Tuska-festivaalin yhtenä pääesiintyjistä soittanut ruotsalainen In Flames tekee syksyllä kiertueen Suomessa. Yhtyeen Suomen kiertue käynnistyy Tampereen Pakkahuoneelta tiistaina 13. lokakuuta ja päättyy Ouluun 17. lokakuuta. Lämppärinä kiertueella nähdäänn niinikään ruotsalainen Black Temple. Keikkojen lipunmyynti alkaa torstaina 2. heinäkuuta.

Tämän hetken suosituimpiin metallibändeihin lukeutuva In Flames on soittanut viime vuosina Suomessakin poikkeuksetta isoilla areenoilla ja festivaaleilla. Bändi julkaisi syksyllä kehutun Siren Charms -albuminsa, jonka tiimoilta bändi esiintyi myös Helsingin Jäähallissa viime marrakuussa.

”Kierrämme tällä hetkellä festivaaleja Euroopassa, sen jälkeen otamme kotona vähän happea ja valmistaudumme syksyn Pohjoismaiden kiertueelle.
Siitä tulee mahtavaa! Tätä konseptia olemme kokeilleet erittäin onnistuneesti aikaisemmin ja se on ollut meille bändinä oikein mukavaa”, kertoo In Flamesin nokkamies Anders Fridén.

In Flames (SWE)
+ Special Guest: Black Temple (SWE)

Aikataulu

19:00    Ovet
20:00    Black Temple
21:00    In Flames

Liput

Lippupalvelusta alkaen 42€
Ovelta

ostamaan-button

Konserttipaikka

Lauantaina 17.10.2015
Oulun Energia -Areena, Teuvo Pakkalankatu 11 (Raksilan Jäähalli)

Lippuja tälle keikalle on myty ennakkoon hyvin, mistä syystä olemme lisänneet kapasiteettia vähän joka paikassa. Ovet avataan klo 19:00 ja lämppäribändi aloittaa klo 20:00. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Miehitystä ovelle lisätään, mutta jonoa sinne varmasti jonkin verran syntyy. Myös narikkapaikkoja on lisätty edellisestä jäähallin keikasta. Takkia ei ole pakko jättää narikkaan, mutta reput ja muut isot laukut on jätettävä. Kannattaa myös muistaa, että omien juomien tuonti jäähalliin on kielletty. Narikkamaksu on 3€, varaathan käteistä mukaasi. Narikassa on myynnissä myös korvatulppia.

Permannolle, eli jään tasolle, pääsee nyt myös entistä helpommin. Rakennamme erilliset portaat kaukalon molemmille sivuille katsomopaikkojen K ja B kohdalle.
Permannolle on myynnissä rajattu määrä lippuja! Kannattaa ostaa heti ennakkoon!

WC-kapasiteettia on lisätty siten, että myös hallin toisessa päädyssä (Oulu-hallin puolella) olevat wc:t otetaan käyttöön.

Oulun_jäähalli

klikkaa kuva suuremmaksi

 


Facebook