La 5.3. Entwine + The Man-Eating Tree (Hevimesta)

Julkaistu 5.3.2016

Runsaasti toivottu Entwine keikalle Hevimestaan lauantaina 5.3.

Vuonna 1995 perustettu Entwine julkaisi debyyttilevynsä The Treasures Within’ Hearts jo vuonna 1997. Bändin rullaava goottimetalli sai paljon positiivista huomiota ja yhtye pääsi kiertämään ulkomaita mm. Nightwishin kanssa. Viime syksynä Entwine julkaisi kuuden vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Chaotic Nation -albumi on bändin seitsemäs äänite. Entwinen rumpali Aksu Hanttu kommentoi bändin pitkää taukoa seuraavasti:

”Hommahan oli jo lähellä levitä käsiin vuosina 2012-13 ja tarvitsimme vähän etäisyyttä bändistä. Ei me silti missään vaiheessa heitetty pyyhettä kehään, haluttiin vain puhdistaa pöytä kaikesta turhasta. Kelattiin, että väännetään nyt rallit valmiiksi ihan kaikessa rauhassa ilman mitään paineita. Lopulta vuonna 2014 päästiin aloittamaan itse äänitykset. Tämäkin vaihe kuitenkin venyi rankasti erinäisten käänteiden takia. Mutta jos oltaisiin vaan väkisin edetty alkuperäisen suunnitelman mukaan niin lopputulos olisi kyllä ollu aika erilainen. Tämä levy nyt vain vaati aikansa. Ja lopulta meillä on käsissämme täysin uudella draivilla potkiva Entwine-albumi, joka on myös heittämällä monipuolisin levymme.”

Syksyllä julkaistun levyn myötä yhtye on myös aktivoitunut keikoille. Takana on erittäin onnistuneet ja yleisömääriltään runsaat keikat mm. Lahdessa ja Tampereella. Bändiä on kyselty paljon myös Ouluun, eikä ihme, sillä edellisestä vierailusta on vierähtänyt jo viitisen vuotta. Bändi esiintyy Hevimestassa lauantaina 5.3.

Lämppäribändiksi keikalle on kiinnitetty oululainen, tunnelmallista metallia soittava The Man-Eating Tree.

Ennakkolippu maksaa 13,50€, ja mikäli ovelle jää yhtään lippua, niin siellä se on 15€. Ennakkoliput myy Lippupalvelu.

Soittoajat:
22:00 ovet auki
22:30 The Man-Eating Tree
23:45 Entwine

Liput
Ennakkolippu Lippupalvelusta alkaen 13,50€

ostamaan-button


Facebook