Martti Servo & Napander 13.2.2010

Julkaistu 13.2.2010

Liput maksavat ennakkoon 15 €  ja ovelta 20 €
Lippuja myyvät: Tiketti, Lippupalvelu ja
Levykauppa Äx
Ovet avataan 21.00.
Konsertin ikäraja on K-18.

Sympaattinen iskelmämestari Martti Servo & Napander esiintyy Oulussa Club Teatrialla lauantaina 13.2.2010. Veikeä, aina pukuun pukeutuva riemukas partasuu on saavuttanut paljon suosiota ympäri Suomen ja yli musiikkipiirien rajojen. Servon omintakeinen tyyli on hurmannut kansaa iskelmäihmisistä aina kovimpiin metallimiehiin. Vuonna 1997 startanneen levytysuran aikana Servo Napandereineen on julkaissut seitsemän pitkäsoittoa ja lukusia singlelevyjä.

Servo yhtyeineen tuli tunnetuksi tehtyään tunnusmusiikin vuonna 2003 Nelosen sarjaohjelmaan Tummien vesien tulkit. Hittikappale oli nimeltään Mikä on kun ei taidot riitä, ja sitä pidetään yhtyeen läpimurtona laajan kuulijakunnan tietoisuuteen. Lisäksi Martti Servon ja Napanderin tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat Maailman sinisin taivas, Nyt nappaa, Ufo tarjosi kaakaon ja Lätkän ihmemaa. Kappaleille ja Martti Servon muullekin esiintymiselle on ominaista absurdi huumori ja tarttuva positiivisuus.

Reipasta menoa ja meininkiä on siis luvassa Martti Servon seurassa kaikille pilkkeen silmäkulmassaan omaaville musiikinystäville.

www.marttiservo.com


Facebook