fbpx

Club Teatria Oulu - Bodom After Midnight // Stratovarius // Lost Society // Embraze PERUTTU

06.02.2021

Kotimaisen metallimusiikin erikoisilta perutaan.

Club Teatria Oulun ja terveysviranomaisten välillä käydyn keskustelun tuloksena Bodom After Midnight, Stratovarius, Lost Society ja Embraze -bändien koostama erikoisilta on päätetty perua.

Perumisesta keskusteltaessa on otettu huomioon vallitseva tartuntatautitilanne ja arviot tilanteen kehittymisestä, sekä tapahtuman suuri yleisömäärä, joka on saapumassa eri maakunnista. Ticketmaster on yhteydessä lipun ostaneisiin sähköpostitse.

 

Bodom After Midnight, Stratovarius, Lost Society ja Embraze nähdään Club Teatrialla järjestettävässä metallimusiikin erikoisillassa helmikuussa

Kotimaan kovimmat metallibändit saapuvat Oulun Club Teatrialle 6. helmikuuta. Metallin erikoisillassa lavan valtaavat tänä vuonna perustettu Bodom After Midnight, kymmeniä miljoonia striimejä kerännyt paikkansa suomalaisessa power metal -kentässä vakiinnuttanut Stratovarius, Jyväskylästä ponnistanut trashmetalyhtye Lost Society ja paikallista väriä alkuiltaan tuova Embraze.

Viime vuonna pitkäaikainen metalyhtye Children of Bodom lopetti toimintansa, mutta yhtyeen solisti Alexi Laiho ei jäänyt toimettomaksi. Ylivoimaisista metallikitaristin taidoistaan rankattu Laiho hankki kasaan ensiluokkaisen bändin ja oli valmis valloittamaan kesäfestivaalit uuden yhtyeen voimin. Bodom After Midnightin kesä ei sujunut odotetusti, mutta nyt bändi saapuu Ouluun kotimaisen metallimusiikin megailtaan!

Stratovariuksesta on muodostunut vuosien saatossa yksi eurooppalaisen power metallin kärkinimistä. Monia eri vaiheita uransa aikana näkemä yhtye kiertää edelleen suurimpia metallifestivaaleja euroopassa ja tottakai kotimaassa. Stratovariuksen tuotantoa on myyty ympäri maailman reilusti yli 2,5 miljoonaa kappaletta ja mm. Spotifyssä yhtyettä kuuntelee kuukausittain yli puoli miljoonaa kuuntelijaa Helsingistä Meksikoon ja Kolumbiaan.

Vuonna 2010 perustettu Lost Society edustaa metallin raskaampaa päätyä. Muun muassa Children Of Bodomin kanssa yhdysvalloissa kiertänyt yhtye on hyvällä matkalla kohti kansallista suosiota. Yhtyeen tänä vuonna julkaisema No Absolution -albumi nosti levyn nimikkokappaleen yli kolmen miljoonan striimitoistoihin. Levyltä löytyy myös Apocalyptican kanssa tehty Into Eternity -kappale.

Paikallista väriä iltaan tuo Kiimingissä perustettu Embraze. Kymmenen vuoden hiljaiselon viime vuonna rikkonut yhtye on palannut keikkalavoille, ja saapuu mukaan Metallin erikoisiltaan Club Teatrialle.

Liput ennakkoon alk. 39,00€
Liput saatavilla 5.10.2020 kello 12:00 alkaen.

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 39 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
89 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
45 €

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Ticketmaster