fbpx

Club Teatria Oulu - Brother Firetribe x Entwine x Dynazty x Temple Balls

19.10.2019

Lokakuussa Club Teatria tarjoaa täyslaidallisen menevää hard rockia ja tyylitietoista heavy metallia.

Brother Firetribe lähtee syksyllä kiertueelle ja saapuu Ouluun 19.10. Club Teatria ei tyydy yhteen bändiin, vaan haluamme tarjota yleisölle tuohon iltaan peräti neljä kiinnostavaa esiintyjää. Brother Firetriben lisäksi meillä nähdään lahtelainen Entwine, Dynazty Ruotsista ja Oulun omat rokkikukot, Temple Balls. Ennakkoliput tulevat myyntiin torstaina 25.7. klo 10:00

Brother Firetribe jos kuka taitaa tarttuvan melodisen rockin. Yhtye on pitkän uransa aikana valloittanut yleisön sydämet tarttuvilla biiseillään ja energisellä esiintymisellään.

Edellinen Sunbound -albumi julkaistiin keväällä 2017, jolloin se kipusi listakärkeen. Uutta musiikkia bändiltä on lupa odottaa tulevana syksynä.

Lahtelainen Entwine on tehnyt pitkän uran. Bändi on perustettu jo vuonna 1995 ja viimeisin levy tuli ulos 2015. Bändi aktivoitui keikkailemaan tälle syksylle, edellisestä Oulun vierailustakin on jo ehtinyt vierähtää hyvä tovi.

Ruotsalainen Dynazty sekoittaa hardrockia ja perinteistä heavy metallia tavalla, joka ei jätä kylmäksi. Dynaztyn energiset keikat ovat aina tapaus. Bändin vokalistina ja shown seremoniamestarina häärää Amaranthesta tuttu Nils Molin.

Temple Balls jatkaa nousujohteista uraansa raketin lailla. Oulussa perustettu bändi on ehtinyt nuoresta iästään saada jo paljon aikaan. Lavoja on lämmitelty mm. Battle Beastin kaverina ja seuraavaksi yhtye suuntaa Eurooppaan Sonata Arctican aisaparina. Tuorein levy, Untamed, julkaistiin alkuvuodesta saaden runsaasti hyviä arvosteluja ympäri rokkaavan maailman.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 24,50 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
54,50 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Ticketmaster