fbpx

Oulu - Dark Tranquillity

24.05.2022

Ruotsalainen metallisuuruus Dark Tranquillity Suomeen toukokuussa!

Ruotsalainen metallisuuruus Dark Tranquillity saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa. Yhtye nähdään 24.5. Oulun Club Teatriassa. Konsertin liput tulevan myyntiin 17.9. klo 12.00. Konserteissa esiintyy myös muita yhtyeitä, jotka julkaistaan myöhemmin.

Göteborgissa 1989 perustettu Dark Tranquillity on tullut tunnetuksi melodisesta death metallistaan ja vahvasta lavaesiintymisestään. Yhtyeen uusin albumi, vuoden 2020 lopulla ilmestynyt Moment, sai huikeat arvostelut suomalaismedioissa mm. Soundin ja Kaaoszinen antaessa sille täydet pisteet.

Dark Tranquillityn perustivat sen nykyinen laulaja Mikael Stanne ja kitaristi Niklas Sundin. Kaksikosta on nykyisin mukana vielä Stanne. Yhtye on julkaissut toistaiseksi kaikkiaan 12 pitkäsoittoa, joista ensimmäisen ”Skydancer” vuonna 1993.

– Odotan innolla tulevaa kiertuettamme, jonka aikana pääsemme esiintymään kaikkiaan 23 maassa ympäri Euroopan. Vihdoinkin taas kaikkien rajoitusten jälkeen saamme soittaa elävän yleisön edessä, iloitsee Mikael Stanne.

Dark Tranquillity on nähty Suomessa useasti niin festivaaleilla kuin muilla keikoilla. Toukokuussa sen musiikin ihailijoita hemmotellaan taas, nyt kaikkiaan kolmen konsertin verran. Luvassa on takuuvarmaa metallia huippukokoonpanon tarjoamana.

Dark Tranquillity: https://www.darktranquillity.com/
Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 38,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Suuren kysynnän vuoksi keikan VIP-lippumyynti on keskitetty myyntipalveluumme.

Tämän keikan VIP-lippuja voit tiedustella klikkaamalla tästä.

Aikataulu

Ovet auki klo
Ticketmaster