fbpx

Club Teatria Oulu - Dingo // WOYZECK

25.09.2020


Dingomania valtaa Oulun, kun legendaarinen ”Nipa” Neumannin luotsaama yhtye saapuu Oulun Club Teatrialle ilmaiskeikan merkeissä perjantaina 25.9.2020. Illan aikana lavalla kuullaan myös Suomen rankin showbändi WOYZECK. Illan DJ-osuuksista vastaa DJ ESC.

”Me Club Teatrialla koetaan, että tässä tilanteessa tarvitaan positiivisuutta ja valoa arkeen”, kertoo promoottori Marco Järvenpää. ”Samalla haluamme näyttää, että nykyisessäkin poikkeustilanteessa voidaan keikkoja ja tapahtumia järjestää myös turvallisesti”.

Club Teatria kutsuukin legendaarisen Dingon ystävät nauttimaan maksuttomasta keikasta syyskuun pimenevässä illassa. Keikalla tapahtuma-alue on jaettu lohkoihin. Ilmaiskeikalle lippu tulee varata etukäteen. Lippuvaraus tapahtuu Ticketmasterin kautta 11.9. 9:00 alkaen. Lippuja on saatavilla rajoitetusti.

Nautitaan  livemusiikista turvallisesti. Keikalla kuullaan varmastikin yhtyeen klassisimmat hittibiisit, kuten Nahkatakkinen tyttö, Autiotalo ja Levoton tuhkimo.

Toivomme, että asiakkaat tutustuvat ennalta keikan turvallisuusohjeisiin (jotka päivitetään keikkaviikolla) osoitteessa: teatria.fi/turvallisuus

Liput avautuvat ennakkovarattaviksi perjantaina 11.9.2020 kello 9:00.
Liput varataan Ticketmasterista. Maksimissaan 2 lippua / talous. K18.

Lippuinfo

K18

Liput ovelta
0 €

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Ticketmaster