fbpx

Club Teatria - E-Type / La Cream / Basic element / Hausmylly

16.11.2018

E-Type tanssittaa Teatrialla 16.11.

Ysärigenren menestyneimpiin artisteihin lukeutuva E-Type on viihdyttänyt kansaa jo yli 25 vuoden ajan. Artisti nähdään uuden Club Teatria Oulun avajaisviikonloppuna perjantaina 16.11. Väsymisen merkkejä ei ole ja superhitit, kuten “Angels Crying,” “This is the Way” ja “Here I Go Again” saavat menojalan vipattamaan kuin silloin ennen. E-Type on kokenut Suomen-vierailija, jonka esiintyminen on aina yhtä tarttuvaa ja riemukasta.

La Cream on ruotsalainen elektronista musiikkia esittävä yhtye, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”You” ja ”Free”.

Basic Element nousi 1990-luvun puolivälissä yhdeksi genren suosituimmista edustajista Pohjoismaissa. Yhtye on julkaissut kaikkiaan seitsemän albumia ja parikymmentä singleä, jotka ovat myyneet kansainvälisesti yli miljoonaa kappaletta

Illan täydentää kotimainen Hausmylly. Muun muassa hiteistä “Ikävä Lokakuu”, “Gigolo” ja “Maailman Reunalla” tunnetuksi tullut yhtye on parhaillaan jättämässä pitkiä jäähyväisiä kiertueen merkeissä. Yhtye on ilmoittanut lopettavansa kuluvan vuoden päättyessä. Hienoa saada Hausmylly vielä kerran Ouluun!

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 27,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Hausmylly klo 21:00
Basic Element klo 22:45
La Cream klo 00:30
E-Type klo 01:45
Ticketmaster