fbpx

Club Teatria Oulu - Entisten nuorten sävellahja LIVE!

06.09.2019

Maailman historian parasta jytää, purkkaa ja toiveiskelmää – LIVENÄ!

Muistatko Nuorten sävellahjan? Ohjelma, jossa toivebiisit soivat ja haasteet sekä terkut lentelivät kavereille. Odotit sormet nauhurin nappuloilla valmiina painamaan recciä heti lempibiisisi ensitahdit kuultuasi – sen jälkeen jännitit puhuuko juontaja kappaleen päälle. Nuorten sävellahja oli yksi Ylen suosituimmista ja pitkäaikaisimmista ohjelmista.

Vuonna 2008 Yle Radio Suomi aloitti Entisten nuorten sävellahjan (tuttujen kesken Enska) – ohjelman, jonka myötä Nuorten sävellahjan sukupolvikokemus elää ja voi hyvin. Huolettomien koulu- ja nuoruusvuosien, biisikertomusten ja musiikkitoiveiden täyttämät terveiset ja haasteet ovat yhtä lennokkaita ja lemmentäyteisiä kuin silloin ennen. Nostalgian, parhaiden bändien ja vinyylisoundin uskolliset ystävät kokoontuvat sankoin joukoin ohjelman äärelle lauantai-iltapäivisin, kuin koko maan kattavaan luokkakokoukseen.

Nyt ystävät tuo yhteen Entisten nuorten sävellahja LIVE! Ihan elävänä. Ensimmäistä kertaa suurina orkesterisovituksina!

Oulu Sinfonia on kutsunut solisteikseen Heikki Salon, Vicky Rostin, Sami Pitkämön ja Emma Salokosken. Tämä solistikaarti taipuu kaikkeen siihen, mitä te kuulijat heiltä toivottekaan, nimittäin konsertin sisällön päätätte te. Aivan kuten Enskan radioversiossakin. Biisilistaa täydentävät radio-Enskan soitetuimmat kappaleet.

Konsertin johtaa Jukka Myllys ja juontaa Jari Vesa, itseoikeutetusti. Konsertti taltioidaan ja lähetetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Yle Radio Suomessa.

***

Entisten nuorten sävellahja LIVE! on K-18.
Lippujen hinnat: 38 €/28 € + käsittelykulut.
Kaikukortilla maksuton lippu (narikka maksullinen). Kaikukorttilippuja rajattu määrä, nouto ennakkoon Oulu10-asiointipisteistä.

***
Yhteistyössä: YLE Radio Suomi

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 41,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
18:00-19:00

Teatria->Amarillo
21:30-22:45

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Showtime klo 19:00
Ticketmaster