fbpx

Club Teatria Oulu - Erotic Playground

25.10.2019

Laadukas ja mieltä virittelevä eroottinen iltatapahtuma järjestetään Seksologian koulutuspäivän päätteeksi Oulun Club Teatrialla 25.10.2019.

Tapahtumassa on mukana tasokkaita esiintyjiä, mm. Scandinavian Hunks, Donna Heart, NikoLa, Bianca, Dominic Black (UK) ja Keri Graham (UK). Lisäksi tarjolla on monipuolista ohjelmaa sekä jälleenmyyjiä mm. Erotiikan aika ja Queen Desiree. Paikan päällä voi nähdä myös alusvaatemuotinäytöksen tai tutustua burleskin maailmaan.

Tule tutustumaan luvallisten nautintojen leikkikenttään!

Seksologian koulutuspäivän osallistujat pääsevät samalla lipulla myös iltatapahtumaan.

Scandinavian Hunks tarjoaa sitä mitä nimi lupaa; energisen shown, maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia! Scandinavian Hunks -show edustaa oman genrensä kansainvälistä huipputasoa – jokainen ohjelmanumero on suunniteltu ja harjoiteltu tarkkojen koreografioiden mukaisesti, ryhmän koreografien koostuessa myös oman alansa huippuosaajista. Show on toteutettu vankalla alan huippuammattilaisten näkemyksellä, joka on syntynyt vuosien esiintymiskokemuksella sekä yleisöltä saadun palautteen avulla.

Donna Heart on monipuolinen eroottinen viihdetaiteilija, jolta sujuu niin streaptease, privaattishowt kuin S/M.

NikoLa on suomalainen esiintyvä taiteilija ja Miss Drag Queen -kilpailun voittaja vuodelta 2007. Voitettu Miss Drag Queen-kisa takasi Nikon paikan suomalaisen showbisneksen parissa ja Drag esiintymiset Niko aloittikin jo 18-vuotiaana ja on näin ollen viettänyt jo 10-vuotta Drag-artistina.

Bianca NarttuVaimo on tuttu aikuisviihdepuolelta. Hän kiertää ympäri maata esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa mm. messut, ravintolakeikat ja  yksityistilaisuudet. Biancan kanssa pääset privaatin puolella nauttimaan yksityisesityksestä lähempää, mielellään vaikka pariskuntana!

Director´s Kat on oululainen burleskiartisti, joka tuo Erotic Playgroundiin pidetyn köysinumeronsa. Esityksessä sidontataide ja riiputus nivoutuvat burleskin tarinalliseen kerrontaan dramaattisen viettelevällä tavalla.

Dominic Black (UK) & Keri Graham (UK) saapuvat Iso-Britanniasta esittämään omat eroottiset shownsa – näitä kansainvälisiä supertähtiä et halua missata! 😉

 

 

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 20 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25 €

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
klo 20:00-21:00

Teatria->Amarillo
ensimmäinen bussi lähtee n. 30min keikan päättymisen jälkeen, bussi liikennöi tunnin ajan

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Donna Heart klo 20:30
NikoLa klo 21:00
Muotinäytös klo 21:45
Dominic Black klo 22:15
Burleski/sidontanäytös klo 22:45
Bianca Narttuvaimo klo 23:15
Keri Graham klo 23:45
Donna Heart klo 00:15
Scandinavian Hunks klo 00:30
Dominic Black klo 01:30
Keri Graham klo 02:00
Ticketmaster