fbpx

Basso Club - Feel the Flow: Adi L Hasla, Ruma, Mikaveli

01.11.2019

HUOM! Keikka siirtyy pidettäväksi Basso Clubiin (Uusikatu 20)

Feel the Flow kokoaa kolme kiinnostavaa rap-artistia samalle keikalle.

ADI L HASLA

Adi L Hasla teki striimaushistoriaa, kun hänen tuplaplatinaa saavuttanut singlensä Kevät pysyi peräti 41 päivää putkeen Suomen kuunnelluimpana biisinä Spotifyssa. Tämä on kotimaisten sooloartistien ennätys. Kappaleesta muodostui kaiken lisäksi koko vuoden kolmanneksi kuunnelluin biisi Suomen Spotifyssa.

Kappaleen pohjalta syntyi kokonainen biisitrilogia, jota ovat täydentäneet niin ikään hyvän vastaanoton saaneet singlet Kokonaan mun sekä Ei saada takasin meit. Universal Musicille levyttävä räppäri työstää parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan.

Jyväskyläläislähtöiselle artistille rajojen rikkominen ei ole mitään uutta. Edellinen albumi ”Pieni punainen kana” saavutti nopeasti kultaa. ”Ei mitään jiitä” -single puolestaan murskasi platinarajan. Muita hänen tunnettuja kappaleitaan ovat mm. Hyi remix (kultaa), Punasta luurii (kultaa), Palaa gilla, Kristallipallo (kultaa), Vaihtoehtoi, Flipperi sekä Habiturientti (kultaa).

Adi L Hasla yhdistää moderniin rap-musiikkiinsa erittäin tyylikkäästi mukaansatempaavia pop-elementtejä. Hänelle tärkeä osa artisti-identiteettiä on myös visuaalisuus, sillä muutaman vuoden sisään räppäriltä on ilmestynyt yli kaksikymmentä musiikkivideota. Nämä ovat tukeneet hienosti niin albumi- kuin singlejulkaisujakin.

RUMA

Juurevasta rnb-musiikista, sielukkaasta räpistä ja urbaanista popista vaikutteensa ammentava Ruma on poikkeuksellinen artisti kotimaisella musiikkikentällä. Lähimmät vertailukohdat löytyvät ulkomailta (esim. DRAM, Kyle tai Aminé).

Ruman virallinen debyyttialbumi ”Helsinki” julkaistiin keväällä 2018, minkä jälkeen artisti on keikkaillut kovalla tahdilla ympäri Suomea. Pitkäsoitolla vierailee Ruman pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Kube ja Mäkki, Aida, Mariska sekä JXO:stakin tutut Jere ja Ode.

Albumin modernista soundimaailmasta ovat vastuussa mm. Cheekille hittejä tehtaillut Millionaire Men -tuottajakaksikko, Aito G ja Koko kesä -tyylisten bängereiden takaa löytyvä Jay Kova sekä valtaosan biiteistä nikkaroinut dj / tuottaja Sweedy.

Vuonna 2019 on puolestaan ilmestynyt hyvää fiilistä tihkuva EP neljällä tuoreella biisillä, vierailuita muiden artistien kappaleilla sekä kruununa Palefacen ja Bullen kanssa tehty single Bäk in the deis. Eikä tahti todellakaan hidastu festarikentillä, klubeilla saati studiossakaan!

MIKAVELI

Mikaveli on Helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan yhtenä Suomalaisen nuorisomusiikin valovoimasimpana tähtenä. Artistin nerokkaat ja syväluotaavat sanoitukset, sekä riehakkaat keikat ovat iskeneet fanien sydämeen ja nostaneet Mikavelin vahvaan nousukiitoon kohti Suomalaisen rap-musiikin terävintä kärkeä.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 15,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
15,00 + eteispalvelumaksu €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Mikaveli klo 20:45
RUMA klo 22:00
Adi L Hasla klo 23:00
Ticketmaster