fbpx

Club Teatria Oulu - Happoradio // Arttu Wiskari // PERUTTU

23.04.2021
Ajankohtaiset Club Teatrian tapahtumasiirrot ja -peruutukset
 
NEVSKI & THE PROSPECTS / OULU
Haluamme kiittää teitä vuoden ajan osoittamastanne kärsivällisyydestä. Mystinen pietarilaisbändi Nevski ja heidän agentuurinsa, sekä promoottorimme ovat käyneet monia keskusteluja uudesta keikkapäivästä vuoden mittaan. Oulussa järjestettävän keikan päivämäärään ja sen siirtymiseen toistuvasti on vaikuttaneet monet eri asiat, mutta nyt olemme viimein löytäneet vaihtoehtoiset päivät. Tänään 8.4 on viimein löytynyt toimiva ratkaisu kaikille osapuolille.
 
Olemme sitoutuneet odottamaan hallituksen Exit-strategiaa uuden keikkapäivämäärän julkaisussa, eli joudumme odottamaan vielä valtion ja hallituksen ohjetta ja varmistusta tapahtumien turvallisesta järjestämisestä. Exit- strategia on odotetusti tulossa julkaisuun pian – sitä lupailtiin julkaistavaksi jo pääsiäisen jälkeen. Kun strategia julkaistaan, voimme varmistua sopivan keikkapäivän valinnasta.
 
HAPPORADIO // ARTTU WISKARI / OULU
Keikka perutaan, eikä sitä järjestetä korvaavana ajankohtana. Lipunpalautuksista vastaa Ticketmaster. Lipunmyyjä on yhteydessä lipun ostaneisiin.
 
WALTTERI TORIKKA / OULU
Keikka on peruttu, eikä sitä järjestetä korvaavana ajankohtana. Lipunpalautuksista vastaa Ticketmaster. Lipunmyyjä on yhteydessä lipun ostaneisiin.
 
BEHM / TORNIO
Keikka siirtyy, uusi ajankohta on 2.10.2021. Liput käyvät sellaisenaan uutena keikkapäivänä. Lipunmyyjä on yhteydessä lipun ostaneisiin.
 
JÄSENKLUBIT / OULU
Oulun Jäsenklubikauden keikkoja siirretään tulevaisuuteen, kunnes tapahtumajärjestäminen on mahdollista. Jäsenklubikaudella on luvassa vielä 7 livekeikkaa / klubi.
 
PIKNIK LIVE / OULU
Keikkaa ei järjestetä sellaisenaan. Lisätietoja Piknikin tiedotuskanavista.
 
Lisätietoja tarvittaessa: info@teatria.com
Piknik keikan osalta lisätiedot Piknikin kanavista.

Liput S-Etukortilla ennakkoon alk. 14,90€
Liput ennakkoon alk. 25,00€
Liput ovelta 30€

Lippuinfo

K18

Liput ovelta

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Ticketmaster