fbpx

Areena Oulu - HIM

28.12.2017

TÄRKEÄ TIEDOTE HIM:n konserttiin 28.12. Areena Ouluun saapuville!!!

HIM:n odotettu konsertti lähestyy ja tapahtuma on loppuunmyyty. Yhtyeen kohdalla käytäntönä on jo vuosia ollut, että ostetut liput nimetään. Tällä tavoin pyritään estämään lipputrokareiden toiminta. Varsinkin nyt yhtyeen jättäessä jäähyväisiä asiaan on pyritty kinnittämään erityistä huomiota.
Nimeämiskäytännöstä tiedotettiin, kun liput tulivat myyntiin. Nyt keikkapäivän lähestyessä katsomme, että on hyvä tiedottaa asiakkaita, jotta saamme mukavan keikan, ja kaikki ne, joilla on sisäänpääsyyn oikeuttava, suoraan Ticketmasterilta ostettu lippu, pääsevät keikalle ja saamme asiakkaiden sisäänotosta mahdollisimman sujuvaa.

Toimintaohjeita asiakkaille:

1) Mikäli sinulla on omalla nimelläsi varustettu pääsylippu, voit olla huoletta. Muistathan, että sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi ovella. Sama sukunimi riittää (eli jos perheenjäsen, jolla on sama sukunimi käyttää lipun). Muistathan informoida lahjan saajaa muutoksesta.

2) Jos ostit lipun lahjaksi.
Ota välittömästi yhteyttä TICKETMASTERIIN osoitteeseen palautukset@ticketmaster.fi ja kerro, kenelle lippu on luovutettu (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), näin vältät ystävältäsi suuren harmin keikkailtana. Huomaathan, että lähetät sähköpostisi samasta sähköpostiosoitteesta, jolla olet lipun/lippujen tilauksen tehnyt. Muuten vaihtoa ei voida toteuttaa. Lähetämme uudelle lipun haltijalle uuden lipun/liput. Muistathan informoida ryhmää muutoksista.

3) Jos ostit useamman lipun kerrallaan.
Näissä lipuissa on kaikissa sama nimi. Kehoitamme, että keräät koko porukan kasaan ja tulette paikalle yhtä aikaa! Varautukaa todistamaan henkilöllisyytenne.
Jos tiedät etukäteen, että osa porukasta tulee paikalle eri aikaan, ole välittömästi yhteydessä TICKETMASTERIIN numerossa 030530003, puhelun hinta 0,08€+pvm, jotta tiedämme varautua asiaan keikkailtana.

Jos asiakkaan henkilöllisyyttä ei ovella pystytä todentamaan tai henkilöllisyys on väärä, pääsylippu on mitätön. Sillä ei pääse sisään keikalle.
(Ks. Ticketmaster, ennakkolippujen myyntiehdot: Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Ticketmaster Suomen nimenomaista kirjallista suostumusta.)

HUOM! Ennakkoon ostettuja lippuja ei voi palauttaa, mutta voimme vaihtaa niistä nimen, mikäli henkilöllisyys voidaan luotettavasti todeta. Nimen vaihtamisen voi tehdä vain Ticketmasterin palvelussa.

Mikäli olet epävarma, kannattaa olla yhteydessä TICKETMASTERIN asiakaspalveluun numerossa 030530003, puhelun hinta 0,08€+pvm. Auki arkipäivisin (poikkeuksellisesti myös 23.12.) klo 9-11 ja 12-14. Perjantaina 22.12. palvelemme klo 16 asti.

Keikkainfoa:

28.12.2017 – Helldone 2017: HIM & Areena Oulu 3 v. ilotulitus

Aikataulu

18.55 Areena 3 v. pyroshow Terminaalin katolta
19.00 Ovet auki
19:45 Jimsonweed
20.30 HIM
 

Vinkkejä iltaan

Saapuminen: Keikka on loppuunmyyty, joten saavu paikalle ajoissa ja varaa aikaa sisäänpääsyyn.
 Narikka: Narikkamaksu on 3€/takki. Ennakkoon narikkalippunsa ostaneille ja kutsuvieraille on oma erillinen narikka. (kts. pohjakuva)
 
Janon sammutukseen: Areenalla ja Robson’s ravintolassa on yhteensä seitsemän eri baaritiskiä (kts. pohjakuva). Juomien valikoima vaihtelee eri tiskeillä, mutta jano lähtee kaikilla. Huomioithan että Areena ja Robson’s ovat eri anniskelualueita, joten juomien kera ei pääse kulkemaan edestakaisin #sääntösuomi (kts. pohjakuva)
Kaikki hauskuus loppuu aikanaan: Älä turhaa kiirehdi jonottamaan poispääsyä, Areenan palvelut ovat avoinna myös keikan jälkeen.
Tutustu tapahtuman pohjakuvaan etukäteen, jotta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät helposti illan aikana.
 
HOX! Huomaathan että keikalla ei saa valo/videokuvata järjestelmäkameralla.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 60 €

Loppuunmyyty!

Liput ovelta
65 €

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Jimsonweed klo 19:45
HIM klo 20:30
Ticketmaster