fbpx

OULU - HUORA // THE FLAMING SIDEBURNS // LÄHIÖBOTOX

12.02.2022

Punkrock-yhtye Huora julkaisee 4.2.2022 uuden albuminsa ÄLÄ LUOVUTA ja paahtaa heti perään toistakymmentä keikkaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle. Kiertue saapuu Oulun Club Teatrialle lauantaina 12.2.2022.

Huoran kolmas albumi tulee tarjoamaan räyhäkkäitä riffejä, riemastuttavia kielikuvia ja tarttuvia yhteislaulukertsejä. Hartaudella hiottu albumi on tehty sydänveriä säästelemättä Huoran luottotuottaja Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Edellisen albumin kiertueen jälkeen pidetty luova hengähdystauko teki hyvää yhtyeelle ja uusien Huora-rallien sävellystyö sujui luontevasti.

Tarttuvilla biiseillä ja energisellä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran edellinen, järjestyksessään toinen albumi Kosto elää! (2018) meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa lähes 10 miljoonaa kertaa ja yhtyeen hehkutetut musiikkivideot ovat kaikki keränneet satojatuhansia näyttökertoja. Uuden Älä luovuta -levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Kolmosalbumilta ennakkoon julkaistut singlet Loppu, Pyörällä baariin (taksilla himaan) ja nimikkoraita (Älä) luovuta ovat kaikki saaneet lupaavan vastaanoton.

Rajoitettu erä Early Bird lippuja saatavilla maanantaista 8.11. alkaen Ticketmasterista ja Prismoista
Early Bird -liput alk. 20€ (sis. palvelumaksun)

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 20,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Ticketmaster