fbpx

Club Teatria Oulu - JVG X Lauri Haav

13.12.2019

JVG:N “PUITA UUNIIN” -KIERTUE SAA JATKOA SYKSYLLÄ

INFOA JVG:N KEIKASTA! *OVELTA EI SAA OSTETTUA LIPPUJA KEIKALLE*

Mahtavaa, tänään mennään JVG:n iltaan! Meille tänne Club Teatrialle on tulossa tupa täyteen, ja sitä varten nyt pientä ohjeistusta 🙂

Club Teatrian parkkipaikka on erittäin rajallinen, ja tienvarsikaan ei voi kaikille riittää. Suosittelemme siis saapumista paikalle ilmaisella bussikuljetuksella, joka lähtee Amarillolta ja saapuu Teatrialle non-stop menetelmällä klo 20:45-21:45. Teatrialta löytyy myös taksitolppa.

Jos kuitenkin saapumisesta autolla on jo sovittu, suosittelemme auton jättämistä esimerkiksi Limingantullin Prisman pihaan, joka sijaitsee noin 500m päässä venuelta. Tiet ovat liukkaat ja lunta saattaa tulla, joten olkaa liikenteessä varovaisia!

Liput tarkastetaan ovella järjestyksenvalvojien toimesta, ja sisäänpääsyn jälkeen on vuorossa pakollinen narikka. Narikkamaksu on 3€, johon suosittelemme varaamaan käteistä, sillä näin toimitus on nopein. Maltti on valttia jos ovi- tai narikkajono ruuhkautuu illan aikana.

Ovet avautuvat klo 21:00, Lauri Haav aloittaa illan klo 21:30 ja JVG jatkaa illan päätökseen klo 23 alkaen, ihmisiä on tulossa paljon, joten saapukaa hyvissä ajoin paikalle! Meillä on mahtava ilta tulossa joten pyritään siihen että ihmisetkin ovat mahtavalla tuulella! 🙂

 

Kesäkuussa julkaistulla “RATA/RAITTI”-albumillaan platinarajan ylittänyt JVG jatkaa mittavaa “Puita uuniin” -kiertueettaan. Syksyn ajan menestyslevynsä julkistusta juhliva yhtye aloittaa matkansa 4. lokakuuta Tampereen Pakkahuoneelta, jonka jälkeen JVG suuntaa Espanjassa järjestettävään Fugefestiin. Hersyvän energisistä live-esiintymisistään tunnetun duon lähes 20 paikkakuntaa kattava kiertue huipentuu kahteen keikkaan Helsingin The Circus -klubilla joulukuussa. Keikkojen liput tulevat myyntiin perjantaina 23. elokuuta kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

Vuodesta 2011 saakka menestystä niin radioiden soittolistoilla kuin suoratoistopalveluidenkin kärkisijoilla nauttinut JVG on vakiinnuttanut asemansa Suomen suosituimpana bändinä megahiteillään kuten “Ikuinen vappu”, “Tarkenee” ja “Hehkuu”.

Lauri Haavin debyytti-EP Kilipää julkaistiin omakustanteena viime vuonna. Hip hopin ja R&B:n välimaastossa sulavasti liikkuva artisti julkaisi PME Recordsin kautta Nyt ja heti EP:n toukokuun alussa. Tämä nuori jyväskyläläinen artisti hurmaa sulavalla flowlla, pehmeällä laululla ja taitavilla teksteillään.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 29,90 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
71,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
klo 20:45-21:45

Teatria->Amarillo
ensimmäinen bussi lähtee n. 30min keikan päättymisen jälkeen, bussi liikennöi tunnin ajan

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 21:00
Lauri Haav klo 21:30
JVG klo 23:00
Ticketmaster