Club Teatria Oulu - Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB

23.03.2019

PETRI WALLIN 50V-JUHLAT LAAJENIVAT SUOMEN-KIERTUEEKSI

Kun Petri ”Pete” Wallin 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Tavastialle julkistettiin entisten Kingston Wall -muusikoiden Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen sekä Von Hertzenin veljesten muodostaman kokoonpanon juhlakeikka, konsertin kaikki liput myytiin loppuun ennätyksellisesti vain kahdessa minuutissa. Valtaisan kysynnän vuoksi yksittäinen muistokeikka laajenee kahdeksan konsertin mittaiseksi Suomen-kiertueeksi. Tapahtumien liput tulevat myyntiin keikkapaikkojen normaaleissa ennakkopisteissä maanantaina 12. marraskuuta klo 9.00.

”Ensi vuoden helmi-maaliskuussa me, eli Jukka, Sami ja veljekset von Hertzen, juhlistamme Petri Wallin muistoa ja 50v-syntymäpäiviä Tavastian lisäksi seitsemällä keikalla ympäri Suomea. Olemme innostuneita rundista ja suorastaan liikuttuneita huomatessamme, miten paljon kiinnostusta Kingston Wallia kohtaan on edelleen havaittavissa. Love, peace & Kingston Wall!”, Jukka Jylli kertoo.

Mikko von Hertzen on myös innoissaan tulevasta kiertueesta: ”Mahtavaa päästä soittamaan Kingston Wallin legendaarista musaa Helsingin lisäksi myös muihin kaupunkeihin. Valtavan kiinnostuksen vuoksi oli painetta siirtää Peten 50v-bileet suurempaan saliin, mutta haluttiin pitää juhla Tavastialla ja lisätä muutama musan näköinen mesta. Aktiivisina vuosinaan Kingston Wall toimi pääosin klubeilla, joten Kultsa pois lukien klubeilla pysytään. Nyt Petrin 50v-bileistä tulikin 50v-juhlavuosi, ja sehän sopii meille vallan mainiosti!”

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 35,00€ €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
40,00€ €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Showtime klo 21:00
Ticketmaster