fbpx

OULU - Lauri Tähkä

06.11.2021

Kotimaisen poprockin ja iskelmän kuningas Lauri Tähkä saapuu Oulun Club Teatrialle 6.11.2021!

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluvalta Lauri Tähkän tuorein single Keskiyön Cowboy julkaistiin elokuussa 2021. Artisti työstää tällä hetkellä uutta levyä, jolta on aiemmin ilmestynyt muun muassa Kuukauden radiobiisinä palkittu hitti Aavikko.

Tähkän edellinen albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja se on ylittänyt tuplaplatinarajan. Se on myös pysytellyt virallisella albumilistalla julkaisustaan lähtien.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Laurin tarina on muutenkin koko ajan kasvanut. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää, Palavaa vettä, Mustaherukan tuoksuinen tyttö sekä Jääkukkia ovat olleet todella menestyksekkäitä sekä Spotifyssa että radiossa. Palavaa vettä -kappale rikkoi myös ennätyksen sillä, että se oli peräti 14 viikkoa radiolistan ykkösenä.

Räjähtävästä lavaenergiastaan tunnettu artisti saapuu Oulun Club Teatriaan lauantaina 6.11.2021. Tässä on kaupungin kovimmat pikkujoulut loistavassa seurassa.

Keikalla mukana Tuohimaa. Tuohimaa on suomenkielistä ja tummasävytteistä rock-musiikkia soittava yhtye Oulusta. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto Lähellä Totuutta julkaistiin syksyllä 2015. Suurin osa albumin kappaleista syntyi yhteistyössä näyttelijä ja sanoittaja Miia Nuutilan kanssa.

Alkuvuodesta 2018 julkaistiin yhtyeen toinen albumi nimeltään Uuden alun edessä. Uusimmalla levyllään Tuohimaa on kääntänyt rokimman vaihteen silmään. Levyltä on lohkaistu levyn nimikkokappaleen lisäksi singlet Seinät ja Jos en sua koskaan. Tuohimaa tunnetaan energisenä ja hyväntuulisena live-yhtyeenä. Elokuussa 2018 julkaistiin yhtyeen tuorein single, Kiiminkijoki.

Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 4.10.
Liput ennakkoon alk. 39,90€ (sis. palvelumaksun)
VIP -liput ja ryhmämyynti: myynti@teatria.com

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 39,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
50,00 €

Suuren kysynnän vuoksi keikan VIP-lippumyynti on keskitetty myyntipalveluumme.

Tämän keikan VIP-lippuja voit tiedustella klikkaamalla tästä.

Maksuton bussikuljetus keskustasta keikalle ja takaisin!

Amarillo-Zivago-Teatria
20:00
20:30
21:00

Teatria-Zivago-Amarillo
00:30
01:00

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Tuohimaa klo 21:00
Lauri Tähkä klo 22:45
Ticketmaster