fbpx

Club Teatria Oulu - Looptroop Rockers (Swe) • Eevil Stöö • Paleface • Dj Loasteeze

03.05.2019

TULVAKLUBI 03.05 @ Club Teatria Oulu
Looptroop Rockers (Swe)
Eevil Stöö x Koksu Koo (levyjulkkarit)
Paleface Official
• Dj Loasteeze

LIPUT:
Ennakot: 24,90€ (ticketmaster)
Liput ovelta: 35,00€

– – –

Looptroop Rockers (Swe)

Viime vuonna kahdennentoista ”Motivation Music” -albuminsa julkaissut ruotsalaisen hiphopin pioneeri ja Euroopan tunnetuimpien hiphop-nimien joukkoon lukeutuva Looptroop Rockers saapuu Tulvaklubille Oulun Club Teatrialle perjantaina 3. toukokuuta.

Jo yhtyeen vuonna 2000 julkaistun debyyttialbumin ”Modern Day City Symphonyn” ykköshitti ”Long Arm of the Law” nosti ruotsalaisräppärit kaikkien huulille, jonka jälkeen Looptroop Rockers on onnistunut kasvattamaan laajan ja kansainvälisen fanikunnan vahvoista poliittisista mielipiteistään huolimatta. 1990-luvun alussa perustettuun nelihenkiseen hiphop-yhtyeeseen kuuluvat MC:t Promoe, Supreme ja Cosmic sekä DJ-tuottaja Embee. Ryhmän jäsenistä Promoe ja Embee ovat niittäneet mainetta myös soolourillaan.

– – –

Eevil Stöö x Koksu Koo (Saattaa olla ninja -julkkarit)

Sylkeminen ja säveltäminen supervoiminaan Eevil Stöö ja Koksukoo eksyvät jälleen pimeille kujille. Kaksikon uutta yhteisalbumia on odoteltu vuoden 2012 Fuck Vivaldista asti. Seitsemän vuoden odotus päättyi, kun Katakombi julkaisi Saattaa olla ninja -levyn maaliskuun alussa. Saatta olla ninja on Eevil Stöön levytyksistä tähän mennessä raskain. Tunnelma on sopivan synkkä, vaikka biiseistä löytyy Stöölle ominaista huumoria. Japanissa musiikkivideoitaan kuvannut Eevil Stöö tuo nyt kertaa japaniestetiikkaa myös levylleen. Toverukset Stöö ja Koksu vievät levyllä mukanaan matkalle Tokion varjoista Osakan valoihin. Matkalla Stöö polttaa liekehtivällä katanallaan vähäarvoisemmat räppärit poroksi samalla kun heittotähtiä viskovan Koksun rytmit valaisevat tuntemattomia teitä.

– – –

Paleface Official

Paleface Official (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Esikoisalbumi ”The Pale Ontologist” (2001) oli kotimaisen hip-hopin kentällä kulmakivi ja se huomattiin myös ulkomailla. Hittisinglet kuten ”Back to Square One” sekä ”The Ultimate Jedi Mind Trick – Episode IV” ovat varmasti jäänet ihmisten mieliin ja ne toivatkin Palefacelle faneja myös kaikkien genrerajojen ulkopuolelta. Vuonna 2003 julkaistu kakkosalbumi ”Quarter Past” jatkoi samaa linjaa edeltäjänsä kanssa ja viimeistään silloin oli selvää, että Paleface oli raivannut paikkansa Suomen musiikkigenren eturiviin ja kiistattomasti kotimaisen hip-hopin kovimmaksi nimeksi ja valtiaan paikalle. Vuoteen 2016 mennessä Paleface on julkaissut yhteensä 8 albumia, joista varsinkin kolme suomenkielistä albumia ovat kaikki saaneet valtavan positiivisen vastaanoton ja tuoneet Palefacelle kunnianosoituksia niin Emmoina, kuin vuonna 2016 myönnetyn kulttuuripalkinnon muodossa.

Vakiinnutettuaan Paleface-nimen kotitalouksien tavaramerkiksi kotimaassaan Suomessa, on Paleface kääntänyt katseensa nyt myös ulkomaiden markkinoille. Pohjatyötä maailmanvalloitukselle on tehty yhteistyössä Yhdysvaltalaisen rap-muusikon Matren kanssa ja yhteistyön hedelmänä julkaistiin albumi ”Food for the gods” 2013. Albumin myötä tämä Suomalainen filologi on kiertänyt keikkailun merkeissä niin Eurooppaa, kuin Afrikkaakin.

– – –

Dj Loasteeze

Loasteeze; nuori helsinkiläinen hip hop-artisti. Hänet tunnetaan taitavan vinyylinpyörityksen lisäksi tiukoista räpeistä sekä bängäävistä biiteistä. Loasteezeen olet voinut törmätä niin Hartwall Arenalla sekä festarilavoilla kuin pienemmissäkin pubeissa. Pienen uransa aikana hän on ehtinyt jakaa lavan legendaarisen Kurtis Blown kanssa, kiertää Eurooppaa Masta Acen kanssa, toimia The Beatnutsin ja ONYXin DJnä sekä lämpätä yleisöä 7L & Esotericille, Apollo Brown & Skyzoolle, ASAP Twelvyylle, Atmospherelle, The Beatnutsille, Bishop Nehrulle, CunninLynguistsille, Denzel Currylle, Devin The Dudelle, Dillon Cooperille, Dope D.O.D.lle, Flatbush Zombiesille, Freddie Gibbsille, Funkdoobiestille, Jedi Mind Tricksille, Merkulesille, N.B.S.lle, NECROlle, Onyxille, R.A. The Rugged Man + All Flows Reach Out & Mr. Greenille, Saul Williamsille, Smif N Wessunille, Souls Of Mischiefille sekä Vinnie Pazille.
Kaiken tämän lisäksi Loasteeze toimii mm. Sairas T:n ja JULMA H:n DJnä.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 24,90 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
68,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35,00 €

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
20:00-21:00

Teatria->Amarillo
01:00-02:00

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Eevil Stöö x Koksu Koo klo 20:45
Paleface klo 22:00
Looptroop Rockers klo 23:30
klo
Ticketmaster