fbpx

Club Teatria Oulu - MaidenFest

27.09.2019

MaidenFest nousee Club Teatrian lavalle

Suosittu MaidenFest saa Oulussa isommat puitteet tapahtuman siirtyessä Club Teatrialle.
Iron Maidenin tuotantoon keskittyvä tapahtuma pidetään perjantaina 27.9.

MaidenFest on Iron Maideniin keskittyvä tapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2011. Tapahtumassa kuullaan hittejä, harvinaisuuksia ja kappaleita, joita Iron Maiden ei ole koskaan soittanut livenä. Reilussa 10 vuodessa The Coverslaves on esittänyt keikoilla yli 90 Iron Maidenin kappaletta.

Tulevana syksynä MaidenFest -kiertueen teemana on Live After Death. Kyseinen Iron Maidenin eeppinen livetallenne tullaan soittamaan kannesta kanteen, yhteensä lähes kolme tuntia Iron Maidenia Club Teatrian isolta lavalta! Solisteina Oulussa nähdään ainakin Taage Laiho, Kimmo Blom ja Erkki Seppänen.

MaidenFest Club Teatrialla Oulussa perjantaina 27.9. Ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 8.5. Ticketmasterin kanaviin. Hinta alkaen 17,90€

Totuttuun tapaan myös Teatrian VIP on avoinna. VIP-lippu maksaa alkaen 57,90€. VIP-lippu sisältää oman sisäänkäynnin, ilmaisen eteispalvelun, sekä omat VIP-tilat, joissa oma VIP-ravintola ja WC-tilat. VIP-asiakkaana voit myös ostaa itsellesi pöydän koko illan ajaksi. Pöydät myydään ainoastaan Club Teatrian Yritysmyynnin kautta numerosta 050-4723985.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 17,50 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
57,50 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Ticketmaster