fbpx

Oulu - Maija Vilkkumaa // Yoki

16.10.2021

Lauantaina 16.10.2021 Oulun Club Teatrialle syyskauden avausta saapuu juhlistamaan huikea suomirockin tähti Maija Vilkkumaa! Mukana illassa myös Yoki!

Muun muassa Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa musiikkia tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisi jättihitin Satumaa-tango sisältäneen soolodebyyttinsä Pitkä ihana leikki vuonna 1999. Viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkittu Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista. Hän on uransa aikana julkaissut seitsemän soololevyä, joilta muistetaan Satumaa-tangon lisäksi mm. hitit Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto, Totuutta ja tehtävää, Hiuksissa hiekkaa, Noinko vaikeeta se on, Prinsessa jää, Se ei olekaan niin ja Siks ku mä halusin.

Yoki on suomalainen pop-/rock-yhtye Oulusta, joka perustettiin vuonna 2018. Yhtyeen kappaleet on rakennettu lauluntekijä Elisa Koivupuron tarinoiden ympärille. Bändin dynamiikka yhdistettynä arkaluontoiseen ja voimakkaaseen tulkintaan vie paatuneimmankin kuuntelijan mukanaan. Yokin vahva ja tunnistettava soundi perustuu Elisa Koivupuron herkkään, mutta voimakkaaseen tulkintaan unohtamatta vahvoja kitaralinjoja. Yhtyeellä on erityinen kyky muuntautua tekstin ja tarinan edellyttämään maisemaan säilyttäen samalla oman vahvan tunnistettavan sointinsa. Yoki on yksi lupaavimmista valtavirran yhtyeistä Pohjois-Suomesta, joka nähtiin kuluneen kesän aikana mm. Qstockissa, Koiteli Elää -festivaaleilla ja lokakuussa järjestettävillä Superwood -festivaaleilla.

Liput keikalle myynnissä Ticketmasterissa, ja Prismoissa!

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 19,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25 €

MAKSUTON BUSSIKULJETUS

Maksuton bussikuljetus juhliin Oulun keskustasta!

Meno-Reitti: Amarillo – Zivago – Club Teatria Oulu
20-21 Nonstop

Paluu-Reitti: Club Teatria Oulu – Zivago – Amarillo
15 minuttia pääartistin keikan päättymisen jälkeen tunnin ajan.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Yoki klo 21:00
Maija Vilkkumaa klo 22:45
Ticketmaster