fbpx

Oulu - Mokoma // Terveet Kädet // Stoned Statues

11.12.2021

Kotimaisen metallimusiikin pioneereihin kuuluva Mokoma saapuu Oulun Club Teatrialle 11. joulukuuta 2021 seuranaan Terveet Kädet ja Stoned Statues! Mokoma sai alkunsa 1996 Marko Annalan sooloprojektista, mutta vuonna 2003 tapahtuneen nousukiidon johdosta musiikkia yhtye tekee edelleen. Yhtyeeltä on vuosien aikana kuultu 13 albumia, joista 2 on akustisia tulkintoja. Suurin osa yhtyeen albumeista on noussut julkaisunsa jälkeen virallisen albumilistan paalupaikoille.

Yhtyeen 11. sähköinen albumi Ihmissokkelo julkaistiin helmikuussa 2020. Albumin suosituimpia kappaleita on singlenäkin julkaistut yli miljoonan striimannut Toinen ihminen, albumin ensisingle Syyttävä sormi ja Vuoret, huolet -kappale. Myös albumin nimikkokappale Ihmissokkelo on noussut yli 200 000 streamin rajan. Uutta albumia oli tarkoitus juhlistaa Suomen kattavalla julkaisukiertueella keväällä, mutta poikkeustilanteen vuoksi kiertue jäi kesken.

Alun perin Torniosta ponnistanut Terveet Kädet tunnetaan Suomen ensimmäisenä Hardcore Punk -yhtyeenä. Vuonna 1980 aktivoitunut yhtye on vuosien mittaan vaihtanut jäseniään, mutta alkuperäinen yhtyeen perustanut solisti Läjä toi yhtyeen takaisin kolmen vuoden tauon jälkeen 2019. Terveet Kädet tunnetaan parhaiten 1980-luvun alun suoraviivaisista, usein vain 30 sekuntia kestävistä kappaleistaan. Viimeisimpänä julkaisuna Terveiltä Käsiltä on kuultu TK Pop 1980–1989 -kokoelma-albumi.

Kovaa nostetta nauttinut ensi vuonna debyyttialbuminsa julkaiseva Stoned Statues -trio saapuu Club Teatrialle pioneeriyhtyeden mukaan. Yhtyeen kappaleissa sekoitetaan metallia ja progressiivista rockia maustettuina rock ja pop -elementeillä.

Liput keikalle myy Ticketmaster ja Prismat!
Liput ennakkoon alkaen 29€ (sis. palvelumaksun)
VIP-liput ennakkoon alkaen 79€ (sis. palvelumaksun)

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 29 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
79 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35 €

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Ticketmaster