fbpx

Club Teatria Oulu - Nevski & The Prospects // SIIRTYY

31.12.2021
NEVSKI & THE PROSPECTS / OULU
Haluamme kiittää teitä vuoden ajan osoittamastanne kärsivällisyydestä. Mystinen pietarilaisbändi Nevski ja heidän agentuurinsa, sekä promoottorimme ovat käyneet monia keskusteluja uudesta keikkapäivästä vuoden mittaan. Oulussa järjestettävän keikan päivämäärään ja sen siirtymiseen toistuvasti on vaikuttaneet monet eri asiat, mutta nyt olemme viimein löytäneet vaihtoehtoiset päivät. Tänään 8.4 on viimein löytynyt toimiva ratkaisu kaikille osapuolille.
 
Olemme sitoutuneet odottamaan hallituksen Exit-strategiaa uuden keikkapäivämäärän julkaisussa, eli joudumme odottamaan vielä valtion ja hallituksen ohjetta ja varmistusta tapahtumien turvallisesta järjestämisestä. Exit- strategia on odotetusti tulossa julkaisuun pian – sitä lupailtiin julkaistavaksi jo pääsiäisen jälkeen. Kun strategia julkaistaan, voimme varmistua sopivan keikkapäivän valinnasta.

 

VENÄLÄISEN NEVSKI & THE PROSPECTS -COVERYHTYEEN KEIKKA OULUSSA SIIRTYY

Suomen kokoontumiskiellosta ja Venäjän matkustuskielloista johtuen supersuositun pietarilaisen NEVSKI & THE PROSPECTS -yhtyeen loppuunmyyty keikka Oulun Teatrialla siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Yhtyeen rumpali Konsta ”Nevski Nevanovits” Putinov kommentoi:
”Odotimme tätä Oulun kulttuurisalin esiintymistä todella paljon, mutta ymmärrämme, että terveys ja turvallisuus on nyt laitettava kaiken edelle, ja määräyksiä noudatettava. Kaiken muun harmin lisäksi basistimme Marek ”Markko-Tarot” Russlanov on parhaillaan jumissa Ulan Batorissa, koska junayhteydet sieltä ulospäin on nyt kaikki peruttu toistaiseksi.”

Yleisöä kehotetaan säilyttämään pääsylippunsa, jotka käyvät sellaisenaan uuden päivämäärän konserttiin.

Lippuinfo

Liput ovelta

Aikataulu

Ovet auki klo
Ticketmaster