fbpx

OULU - Night Of Ballads

20.11.2021

Mitä saadaan, kun Oulun Club Teatrialle saapuu marraskuun syksyisenä iltana kolme huikeaa tunteiden tulkitsijaa? Varmasti ikimuistoinen balladien täyttämä ilta!

Erinomaiset JP Leppäluoto, Antti Railio ja Jesse Kaikuranta pitävät huolen, että illan aikana kukaan ei varmasti jää kylmäksi! Koe sydäntä sykähdyttävät balladit livenä sydänystäväsi tai elämäsi rakkauden seurassa. Jos syksyllä vietettäisiin ystävänpäivää – se olisi 20.11.2021!

Liput keikalle myy Ticketmaster ennakkoon hintaan 29,90€ | Liput ovelta 35€
Lipunmyynti alkaa perjantaina 17.9.2021 kello 9:00

JP Leppäluoto on erityisen tunnettu metallimusiikin piireissä Charon, Harmaja ja Northern Kings -yhtyeistä. Artisti on ollut mukana tähdittämässä myös Raskasta Joulua -kappaleita ja kiertueita. Myös omalla soolouralla artisti on ehtinyt julkaisemaan ensialbuminsa Piilevää Elämää viime vuonna. Vankan kokemuksen omaava artisti on omiaan Night Of Ballads -iltaan tunnelmallisen tulkintansa ansiosta.

Niin ikään metallimusiikin saralla vaikuttanut Antti Railio tuli suuresti kansan tietoisuuteen viimeistään The Voice of Finland -kilpailun voittajana vuodelta 2013. Artisti on kiertänyt maineikkaalla Raskasta Joulua -kiertueella esittäen sykähdyttäviä versiointeja tutuista joulukappaleista. Jo kolme sooloalbumia julkaissut tähti on tunnettu muun muassa Halla ja etelätuuli, Samaan marmoriin ja Ruostunut ankkuri -kappaleistaan.

Tunteikas Jesse Kaikuranta breikkasi myös The Voice of Finland -ohjelman kautta nostaen esikoissinglensä Vie mut kotiin Suomen iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi. Artistin tuotannosta löytyy useita laajaa radiosoittoa nauttineita kappaleita, kuten Syksyn sävel -kilpailunkin voittanut Järjestön rakkaus -kappale. Viimeksi uutta musiikkia artistilta on kuultu muutamankin singlen muodossa viime vuonna.

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 29,90 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
49,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35 €

Maksuton bussikuljetus keskustasta keikalle ja takaisin!

Amarillo-Zivago-Teatria
20:00
20:30
21:00

Teatria-Zivago-Amarillo
00:45
01:15

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Antti Railio klo 21:00
Jesse Kaikuranta klo 22:15
JP Leppäluoto klo 23:45
Ticketmaster