fbpx

Club Teatria Oulu - Oulu International Tattoo Festival 2019

08.11.2019

Neljännettoista Oulun kansainväliset tatuointimessut tulevat suurempana kuin koskaan, yhteistyössä uudistuneen skandinavian suurimman yökerhon, Club Teatrian kanssa. Tapahtuma on kaksipäiväinen, paikan päällä on kansainvälisiä tatuointiartisteja, jotka edustavat oman alansa huippuosaamista. Eri tyyleille erikoistuneiden tyylilajien mestareiden työskentelyä pääsee seuraamaan paraatipaikoilta ja heiltä on myös mahdollisuus ottaa tatuointi itsellesi. Artistit buukkaavat kuvia etukäteen, mutta paikalla on myös ns. walk-in artisteja, eli kuvaa pääsee varmasti ottamaan jokainen halukas.

Olemme myös satsanneet kovatasoiseen ohjelmaan tatuointien lisäksi. Myös ruokatarjonta, sekä muu anniskelu on kohdillaan.

Muun muassa Circus Mundus Absurduksesta tuttu Lassi tekee ikimuistoisen friikkishown ja suspensionäytöksen messuilla. Kermana kakussa on musiikkitarjonta, joka on jaoteltu kahteen teemapäivään.
⁃ Perjantai on pyhitetty rock’n’rollille, jota tarjoilee paikallinen priimaa ja rentoa rokkia soittava ROCKABULLIES. Illan päättää ruotsalainen suuruus ja varmasti monelle tuttu SPARZANZA.
⁃ Lauantain musiikkitarjonta painottuu kotimaiselle rap-musiikille, jota tarjoilee SCURE, PAINAJAINEN ja erikoissetin heittävä legendaarinen JULMA HENRI & SYRJÄYTYNEET -kokoonpano!

Koko tatuointiartistien kattaus esitellään erikseen tapahtuman facebook ja instagram sivuilla näytteiden kera!

Lipunmyynti alkaa torstaina 12.9. klo 9:00 Ticketmasterin kanavissa.
Early Bird 2pv lippu 25,€ myynnissä 30.9. asti
1 pv ennakkolippu 19€
2pv ennakkolippu 35€
1pv lippu ovelta 25€
2pv lippu ovelta 40€
Kaikki hinnat alkaen-hintoja

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 25,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo
Ticketmaster