fbpx

Oulu - Peer Günt // Melrose // The Bullet Biters

30.10.2021

Kotimaista hard rockia Club Teatrian alkusyksyyn tarjoilee kotimainen Peer Günt! Rock´n´rollia koko illan täydeltä ovat tarjoilemassa myös Melrose ja The Bullet Biters. Rokin spesiaali-ilta Oulun Club Teatrialla lauantaina 30.10.2021!

Menestykseen Peer Günt ponkaisi vuonna 1984 Rockin SM-kilpailuissa, joissa kilpailivat Peer Güntin lisäksi mm. Kolmas Nainen. Debyyttialbumin Peer Günt (1985) jälkeen levyjä ilmestyi tasaiseen tahtiin aina 90-luvun puoleenväliin saakka. Bändi piti taukoa vuosituhannen vaihteessa, mutta teki paluun vuonna 2005 albumilla No Piercing, No Tattoo peräti yhdentoista vuoden levytystauon jälkeen. Vuonna 2006 yhtye palasi esiintymislavoille uudella kokoonpanolla. Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton – mutta tinkimätön – yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta.

The Bullet Biters on vuonna 2004 perustettu oululainen psychobilly -trio, joka julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa Stranglers United vuonna 2013. Viimeisin vinyyli-EP Demon Mind on vuodelta 2015. Bändi on keikkaillut vuosien varrella monessa tämän alakulttuurin huipputapahtumassa ympäri Eurooppaa mm. Englannissa ja Espanjassa. Tyylillisesti The Bullet Biters seikkailee rockabillyn ja psychobillyn välimaastossa – rouheaa läskibasson rytmittämää takapotkua on siis luvassa.

Liput ennakkoon alk. 19,90€
Liput ovelta 25€
Liput myynnissä alkaen perjantaina 1.10.2021 Ticketmasterissa ja Prismoissa.

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 19,90 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
39,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Ticketmaster