fbpx

Club Teatria Oulu - Piknik Live Pikkujoulu: Vesterinen Yhtyeineen // Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

14.11.2020

Piknik Live Pikkujoulut juhlitaan Club Teatrialla Oulussa lauantaina 14.11.2020. Esiintymässä Vesterinen Yhtyeineen sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.

Lipunmyynti alkaa huomenna torstaina 17.9. klo 9 osoitteessa lippu.fi/piknik

Perusliput ennakkoon 39 euroa (sis. pvm)
VIP-liput 99 euroa (sis. pvm)

Tapahtuma-alue on jaettu kolmeen lohkoon, A,B ja C, joihin jokaiseen myydään 500 lippua. Lisäksi tapahtumaan myydään 150 kpl VIP-lippuja. VIP-alue sijaitsee erillisessä lohkossa. Lohkojen karttakuva löytyy keskustelusta sekä lipunmyyntisivuta.

Lohkoissa on omat palvelut, kuten narikka, baaritiski ja wc:t. Lohkojen välillä ei voi liikkua. Pyörätuolipalvelut sijaitsevat lohkossa C. Katso lisätietoa Teatrian turvallisuusjärjestelyistä osoitteessa teatria.fi/turvallisuus.

VIP-lipuilla enemmän!
VIP-asiakkaana saat kokonaisvaltaisen pikkujouluelämyksen. Pääsylipun hintaan sisältyvät oma pöytäpaikka VIP-alueella, VIP-narikka, Zivagon illallinen sekä VIP-alueen omat palvelut, kuten baarit ja wc. Teatrian VIP-alue sijaitsee parvella, josta on hyvä näkyvyys lavalle. VIP-alueelta ei lohkojärjestelyjen vuoksi ole pääsyä lavan edustalle.

Aikataulu:
18:00 Ovet
19:00 Vesterinen Yhtyeineen
21:15 Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Non-stoppina liikennöivät bussit kuljettavat pikkujoulukansan ilmaiseksi Oulun keskustasta Teatrialle välillä Amarillo – Zivago – Club Teatria, ja keikan jälkeen takaisin keskustaan samaa reittiä. Bussien liikennöintien tarkemmat aikataulut ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Lisätiedot: teatria.fi/piknik

Tervetuloa turvalliseen pikkujoulutapahtumaan Club Teatrialle Ouluun!

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 39,00 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
99,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Ticketmaster