fbpx

Club Teatria Oulu - Piknik Live: Vesala, Maija Vilkkumaa, Abreu

04.04.2020

Tule nauttimaan illasta Vesalan, Maija Vilkkumaan ja Abreun tahtiin Club Teatrialle!

Vesala on tällä hetkellä kiistämättä yksi Suomen artistitaivaan kirkkaimmista tähdistä. Hän räjäytti pankin Mira Luodin kanssa tarjoilemalla meille PMMP:n vauhdikkaalla naisenergialla viime vuosikymmenen suurimman sukupolvikokemuksen. Sen jälkeen levy levyltä Vesala on kasvattanut suosiotaan myös sooloartistina, ja suosio sen kun lisääntyy. Viimeisimmän Vain Elämää -visiitin jälkeen Vesala esiintyi Hartwall Arenalla täyttäen sen ääriään myöten. Jos et ole vielä nähnyt tätä monilahjakasta artistia livenä, nyt on sen aika.

Maija Vilkkumaan lähes kaikki studioalbumit ovat myyneet kultaa ja suomirock -tyylistään tunnettu Vilkkumaa on myynyt Suomessa yli 300 000 albumia. Vain Elämää -ohjelman juhlakaudellakin esiintynyt artisti versioi muiden artistien hittejä tunnetulla Maija Vilkkumaa -tyylillä. Viime vuonna artistilta saatiin myös Maija! Hitit 1999-2019 -kokoelma-albumi.

Vuonna 2007 Anna Abreu nousi suomalaisten tietoisuuteen tultuaan toiseksi Idols-kilpailussa. Pitkän uran tehnyt artisti on sen jälkeen ollut yksi kirkkaimmista pop-tähdistämme. Pari vuotta sitten hän päätti puhdistaa pöydän ja kääntää uuden sivun urallaan: nykyään hän keikkailee nimellä ABREU ja hän on kertonut nauttivansa musiikin tekemisestä aivan uudella tavalla. Nyt ABREU on sinut itsensä kanssa ja entistä rohkeampi ja rehellisempi. Silti hänen musiikkinsa on tunnistettavasti hänen musiikkiaan: tummaa lattarisoundia yhdistettynä hiphopiin ja r’n’b:n.

VIP-LIPUT
Tapahtumaan saatavilla myös rajoitettu määrä VIP-lippuja!
VIP-lippuun sisältyy Zivagon luoma Rokkimenu sekä oma pöytäpaikka VIP-alueella.

VIP-liput tilattavissa sähköpostitse osoitteesta tapahtumat@piknik.fi hintaan 110 € / kpl.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 35,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta

Bussikuljetukset:

Amarillo – Zivago – Club Teatria
klo 19:00-20:00

Club Teatria – Zivago – Amarillo
ensimmäinen bussi lähtee n. 30min keikan päättymisen jälkeen, bussi liikennöi tunnin ajan

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Ticketmaster