fbpx

Club Teatria Oulu - Popeda x Pelle Miljoona Oy x Tuohimaa

16.11.2019

Popeda, tuo suomi-rockin tukeva peruskallio, nähdään parhaaseen pikkujouluaikaan marraskuussa Club Teatrialla. Lauantaina 16.11. järjestettävässä illassa mukana myös legendaarinen Pelle Miljoona Oy sekä vauhdikkaasti kotimaisen rockin kärkikastiin tietänsä raivaamassa oleva oululainen Tuohimaa.

Suomi-rockin kivijalka, kurkihirsi ja peruspilari, tamperelainen Popeda ei juuri esittelyä kaipaa. Takuuvarma keikkajyrä tarjoaa jalan alle menevää rockia ja tietysti ne tunnetuimmat hitit!

Pelle Miljoona Oy:n legendaarinen kokoonpano aktivoitui uudelleen vuosi sitten. Club Teatria sai tuolloin kunnian järjestää bändille keikan Oulussa ja paikaksi löytyi Radisson Blu. Keikka oli loppuunmyyty, ja noin 700 ihmistä pääsi todistamaan yhtyeen uuden tulemisen. Moni jäi oven ulkopuolelle ja siitä asti meiltä on pyydetty, että Pelle Miljoona, Tumppi Varonen, Sami Yaffa, Andy McCoy ja Ari Taskinen saataisiin uudestaan Ouluun. Nyt tämä ilta toteutuu, ei kannata jättää välistä mistään hinnasta!

Tuohimaa on suomenkielistä rock-musiikkia soittava yhtye Oulusta. Tuohimaa-yhtyeen muodostavat kolme pitkän linjan muusikkoa: laulaja-kitaristi Lauri Tuohimaa, basisti Olli-Pekka Karvonen ja rumpali Antti Liimatainen. Bändin ahkera keikkailu alkaa näkymään fanikunnan kasvamisena ympäri Suomen.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 38,00 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
79,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
45,00 €

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
klo 18:45-19:45

Teatria->Amarillo
ensimmäinen bussi lähtee n. 30min keikan päättymisen jälkeen, bussi liikennöi tunnin ajan

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Tuohimaa klo 19:45
Pelle Miljoona Oy klo 21:30
Popeda klo 23:30
Ticketmaster