fbpx

Oulu - Pure Winter Oulu

17.12.2021

Parhaat rytmit valtaavat Club Teatrian, kun ansiota keränneet DJ-Tuottajat saapuvat juhlimaan Ouluun.

Lavalle Pure Winter -illan aikana nousevat Solo Dance ja Nobody -hiteistä tunnettu Martin Jensen (DK), Close Your Eyes ja Thank You [Not So Bad] -kappaleista tunnettu tuottajaduo Vize (DE), SeeB-yhtyeestä erkaantunut Nick Strand (NOR) tuo settiinsä entisen yhtyeensä tutut remixit I Took A Pill In Ibiza ja Hymn for the Weekend. Illan aikana kuullaan myös kotimainen The Second Level, joka on viimeisimpänä julkaisuna remixannut Euroviisuistakin tutun Discoteque -kappaleen uuteen uskoon.

Tällä nelikolla on hallussaan satoja miljoonia Spotify-striimauksia, ja lisää on varmasti tulossa.

Pure Winter tuo ripauksen trooppisia rytmejä talviajan starttiin, ja tarjoaa varmasti sitä kauan kaivattua elektronisen musiikin tuulahdusta myös Pohjois-Suomeen!

Koe Pure Winter VIP! VIP-liput sisältävät pöytäpaikat VIP-alueelta, pöytiintarjoilun, snacks bufeen ja omat narikka- ja saniteettitilat.

Ennakkoliput saatavilla Ticketmasterista ja Primoista
Liput edullisemmin ennakkoon alk. 34,90€ (sis. palvelumaksu).
VIP-liput ennakkoon 49,90€

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 34,90 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
49,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
45 €

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 21:00
Ticketmaster