fbpx

Club Teatria Oulu - Pyhimys x Stepa

20.12.2019

AC Oulu tuo Pyhimyksen Teatrialle perjantaina 20. joulukuuta. Pyhimys on tällä hetkellä yksi Suomen musiikkimaailman isoimmista nimistä. Pitkän uran rap-musiikin saralla tehnyt Pyhimys nousi lopullisesti koko kansan suosioon Vain Elämää -ohjelman kuudennella tuotantokaudella. Pyhimys palkittiin Emma-gaalassa helmikuussa 2019 kuudella Emmalla seuraavissa kategorioissa: Vuoden miessolisti, Vuoden biisi, Vuoden hip hop / R&B albumi, Vuoden albumi, Vuoden striimatuin biisi ja Vuoden artisti (yleisöäänestys). Pyhimys kuuluu myös Teflon Brothers ja Ruger Hauer -yhtyeisiin. Vuonna 2018 julkaistu Tapa Poika on Pyhimyksen viimeisin sooloalbumi, mutta toukokuussa 2019 Pyhimys & Saimaa julkaisivat Olisinpa Täällä -nimisen yhteisalbumin.

Keikkojen järjestäminen on yksi osa AC Oulun kasvutavoitetta.
Yhteistyö Teatrian kanssa on ollut erittäin helppoa ja tässä on mahdollisuuksia mihin vain. Pyhimys on artistina terävintä kärkeä, mitä Suomessa on tällä hetkellä saatavilla, joten siitäkin olemme erittäin tyytyväisiä, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi.

Pyhimystä lämmittelemään saapuu Stepa! Sodankyläläisen Stepan ensimmäinen studioalbumi MC julkaistiin Joku Roti Recordsin kautta vuonna 2008. Toinen studioalbumi Made in Sodankylä vuonna 2010 myös Joku Rotin kautta. Tämän jälkeen hän on julkaissut kaksi studioalbumia Monsp Recordsin kautta: Ultramagneettinen vuonna 2014 ja Henget vuonna 2017. Stepa on vieraillut myös ahkerasti lukuisien muiden artistien julkaisuilla ja julkaissut Aren kanssa yhteislevyn …ja naksuvat luupit vuonna 2012.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 29,90 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
69,90 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35,00 €

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
klo 20:00-21:00

Teatria->Amarillo
ensimmäinen bussi lähtee n. 30min keikan päättymisen jälkeen, bussi liikennöi tunnin ajan

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Mactopias & Jiiaa klo 20:45
Stepa klo 22:15
Pyhimys klo 23:45
Ticketmaster