fbpx

Club Teatria Oulu - Rockfutis 2019 viralliset jatkot

31.08.2019

Rock tekee hyvää

Club Teatria ja Hope r.y. järjestävät ilmaisen rock-tapahtuman lauantaina 31.8. Tapahtuma on samalla Rockfutis SM -kisojen viralliset jatkot.

Illan esiintyjinä nähdään The Blanko, Ruotomieli ja Liverbox.

The Blanko on Hollolassa vuonna 2006 perustettu energinen rock-trio. Tiukan live-bändin maineessa olevan orkesterin keulahahmona nähdään Pauli Hauta-aho, joka on tullut tutuksi myös Apulanta-yhtyeen keikoilta täydentävänä kitaristina.

Ruotomieli on oululainen pitkän linjan rock-yhtye, joka taitavasti yhdistelee suoraviivaisessa soitossaan elementtejä punkista, bluesista sekä progesta.

Liverbox puolestaan on kokeneiden oululaismuusikoiden hard-rock -pumppu. Yhtye jakaa rockin ilosanomaa sekä omien biisiensä että muutaman tarkasti valikoidun coverin tahtiin.

Club Teatrian taustajoukot olivat mukana myös Metallican tempauksessa, jolloin bändi lahjoitti Hope ry:lle 55000€ ja opetti bändille Kantolanpuistossa kesällä nähdyn ja kuullun Popedan biisin Pitkä, kuuma kesä.. Hope ry:n tavoite lasten auttamisesta on Club Teatrian väelle tärkeä, ja siksi luonteva yhteistyökumppani. Näihin bileisiin ei myydä lippuja, Hope r.y. kerää tapahtumassa vapaaehtoisen pääsymaksun, joka ohjataan hyväntekeväisyyteen.

Tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus, joka järjestetään yhteistyössä ravintola Amarillon kanssa. Kuljetukset lähtevät klo 20:00 Amarillon edustalta kohti Club Teatriaa Limingantullissa. Bussi ajaa non-stop periaatteella yhden tunnin ajan. Paluukyydit kaupungille starttaavat keikkojen päätyttyä.

Lippuinfo

K-18

Liput ovelta
0 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Liverbox klo 21:00
Ruotomieli klo 22:30
The Blanko klo 00:00
Ticketmaster