fbpx

Club Teatria Oulu - Teatria FRESH

31.01.2020

Uuden musiikin tapahtuma Teatria Fresh tuo tuulahduksen Pohjois-suomalaisia uutuusbändejä Club Teatrialle!

Club Teatrialla tammikuun lopussa järjestettävä uusi tapahtuma antaa Oululaisille nuorille bändeille illan aikaa näyttää kyntensä! Pop- ja rock-genreihin keskittyvä iltama kerää yhteen uusia ja tuoreita bändejä Pohjois-Suomen seudulta ja tuo mukavaa vaihtelua Club Teatrian ohjelmaan. Iltaan on kiinnitetty viisi bändiä, joista jokainen on varmasti tuore tuulahdus kylmään tammikuun viimeiseen päivään

Vuonna 2016 perustettu Afterego sekoittelee moderniin rockiinsa koukuttavaa melodisuutta ja vivahteita genren aiemmilta vuosikymmeniltä. Bändi panostaa keikoillaan pyörremyrskyn tavoin mukaansa tempaavaan energiaan ja yhteyteen yleisön ja bändin välillä. Afterego ei ole ensikertalainen Teatrian stagella, vaan yhtye nähtiin jo vuonna 2018 klubin avajaisissa yhdessä Sunrise Avenuen ja Satellite Storiesin kanssa.

Survive The Silence on oululainen melodiaa ja tulkintaa suosiva rokkiryhmä, joka putkautti debyyttialbuminsa ulos vuonna 2018. Bändi koostuu rautaisista musiikkitietäjistä, ja vuonna 2019 julkaistu single Echo Room on tuotettu Disco Ensemblessäkin vaikuttava Jussi Ylikoski. Yhtyeen seuraava levy tulevi julki jo aivan pian, vuonna 2020.

messier on tuore rock-trio, jonka ilmaisu pohjautuu klassisiin power pop -elementteihin: vahvat melodiat ja lauluharmoniat kohtaavat rujon ja siloittelemattoman bändisoundin. Yhtye on julkaissut tulevalta albumiltaan ”On Malaise” neljä singleä, joista uusin ”Pollyanna” ilmestyi syyskuussa 2019.

Esikoisalbumiaan viimeistelevä Peltokurki on hurmannut yleisön ihon alle menevällä musiikillaan. Ahkerasti festarilavoillakin keikkaillut yhtye tunnetaan yhteenpunoutuneesta, lumoavasta laulusaundista, sanomallisista teksteistä ja näyttävästä visuaalisesta ilmeestä. Peltokurjen vuosi potkaistaan isosti käyntiin ja Teatrian lavalla luvassa on koko bändin keikka ja suuria tunteita.

Taneli Reponen Band on nuori oululainen folk-rock-yhtye, jonka kappaleet nojaavat laulaja-lauluntekijyyteen sekä bändin taidokkaaseen grooviin. Yhtye työstää ensimmäistä EP-julkaisua, jonka olisi tarkoitus ilmestyä keväällä 2020.

Liput tulevat myyntiin 19.12.2019, ja niitä myyvät esiintyvät bändit sekä Ticketmaster.fi

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 5 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
10 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Ticketmaster