fbpx

Radisson Blu - The Elvis Concert 2018 featuring his original musicians

21.04.2018

The Elvis Concert 2018 -kiertue kerää yhteen alkuperäisiä Elvis-muusikoita

Oletko koskaan unelmoinut miltä tuntuisi nähdä legendaarinen ’Rock’n’rollin Kuningas’ Elvis Presley elossa ja uransa huippukunnossa esittämässä jäljittelemättömällä soundillaan klassikkoja, kuten Suspicious MindsBlue Suede Shoes ja Love Me Tender?

Maanantaina 8.1. Elviksen syntymästä tulee kuluneeksi 83 vuotta. Elvis kuoli 40 vuotta sitten, mutta hänen perintönsä elää vahvana yhä edelleen. Elvis tunnetaan yhä yhtenä parhaimmista live-esiintyjistä ja hän ollut ollut yksi vaikuttavimmista artisteista kautta aikojen. Elviksen musiikkia soitetaan yhä edelleen ja kiitos nykytekniikan mahdollistaman CGI-grafiikan Elvis esiintyi viime vuonna ilmestyneessä hittielokuvassa Blade Runner 2049.

Ensi keväänä Suomeen saapuva The Elvis Concert 2018 vie sinut takaisin aikaan, jolloin kuningas hallitsi esiintymislavoja. Tämän lähemmäksi aitoa Elvis-konserttia et pääse.

Laulaja Dwight Icenhower (35) on laajalti tunnustettu maailman yksi parhaimmista Elvis- tribuuttiartisteista. Dwight on voittanut The World’s Best Elvis -tittelin neljästi; jopa Elviksen kanssa työskennelleet tahot ovat olleet hämmästyneitä Dwightin ammattitaidosta. Dwightin esiintymistä voidaan kuvailla sanoilla intohimo ja taito. Hän ei yritäkään olla Elvis vaan tunnustaa, että on olemassa vain yksi Elvis ja hän on vain esikuvalleen kunniaa tekevä fani.

Kiertueella on mukana myös Elviksen kanssa työskennelleitä muusikoita. Rumpali Bob Lanning esiintyi Elviksen kanssa 70-luvun alussa Las Vegasissa ja on kuultavissa The Wonder of YouSee See Rider ja Polk Salad Annie kappaleiden alkuperäisversioissa. Ensi kevään selkeänä kohokohtana on The Imperials -lauluryhmän tenori Jim Murrayn osallistuminen kiertueelle. Jim oli mukana Elviksen comebackin jälkeisillä konserttivuosilla ja hän on nähtävissä vuonna 1970 julkaistulla konserttitallenteella That’s The Way It Is. Elvis rakasti gospel-musiikkia ja useasti konserttien jälkeen Elvis rentoutui laulamalla gospeleita Jim Murrayn kanssa. Ensi keväänä tuomme nuo maagiset hetket näyttämölle: Jim ja Dwight tulevat esittämään yhdessä useita Elviksen suosimia gospelkappaleita kuten How Great Thou Art ja Sweet, Sweet Spirit.

Konsertti tulee tarjoamaan ikimuistoisen illan muillekin kuin Elvis-faneille. Esiintyjien ammattitaito ja asiaan paneutuminen takaavat unohtumattoman konserttikokemuksen. Esityksen nähneet haluavat kokea tämän suositun show’n uudelleenkin.

Koe unohtumaton ilta – tai Elviksen vuoden 1959 albumin sanoin – A Date with Elvis eli treffit Elviksen kanssa.

SHOW & DINNER

Nauti kansainvälisen tason Elvis-showsta sekä hyvästä ruoasta Radisson Blu -hotellissa
Show & Dinner VIP -lippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Lue lisää ja tee pöytävaraus! >>

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 37,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
45,00 €

SHOW & DINNER

Nauti kansainvälisen tason Elvis-showsta sekä hyvästä ruoasta Radisson Blu -hotellissa
Show & Dinner VIP -lippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Lue lisää ja tee pöytävaraus! >>

Majoitu mukavasti Radisson BLU hotellissa!

The Elvis Concert 2018 -hotellipaketti nyt myynnissä!
Varaa keikkalippu ja majoitus osoitteesta  www.radissonblu.fi
tai myyntipalvelusta,
p. 020 1234 730 koodilla ELVIS.

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huoneluokassa, sauna- ja allasosaston sekä EasyFit Kuntokeskuksen vapaa käyttö ja Super Breakfast –aamiainen sekä pääsyliput illan keikalle Ravintola Toivoon.

S-Ryhmän omistajalle myönnetään S-bonukset tai Club Carlson jäsenelle pisteet. Voimassa 21.4.2018 saakka.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Showtime (ohjelma sis. väliajan) klo 21:00
Ticketmaster