fbpx

Club Teatria Oulu - The Night with Rock Classics, vol. 2

22.11.2019

Nazareth ja Girlschool tähdittävät The Night with Rock Classics -iltaa Club Teatrialla

Maaliskuussa Club Teatrialla hyvän vastaanoton saanut The Night with Rock Classics -ilta saa jatkoa. Perjantaina 22.11. Oulussa nähdään legendaariset Nazareth ja Girlschool. Iltaa täydentää amerikkalainen ZZ Top -tribuuttibändi Trio Grande sekä kotimaiset Francine ja Barbe-Q-Barbies.

Skotlantilaisen rockperinteen suurnimi Nazareth on todellakin ollut olemassa jo kunnioitettavat 50 vuotta! Muun muassa Guns N’ Rosesin esikuviin lukeutuvan yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Love Hurts ja Hair Of The Dog.

Kultaisella 80-luvulla ei ollut monia pelkästään naispuolisista muusikoista koostuvia bändejä. Tuon ajan yksi tunnetuimmista ja pitkäikäisimmistä bändeistä on brittiläinen Girlschool. Bändillä oli tiiviit välit legendaariseen Mötorheadiin. Bändit kiersivät usein yhdessä ja tekivät myös yhteisen EP:n nimeltään St. Valentines Day Massacre.

Trio Grande on kolmen kokeneen muusikon ammattimainen bändi. Tämän lähemmäksi aitoa ZZ Topia et voi päästä.Trio Grande tarjoaa koko paketin: energinen keikka, aito soundi, pitkät parrat ja vanhat aurinkolasit.

Kotimaista osaamista illassa edustaa energisen keikkabändin maineessa oleva Francine, sekä helsinkiläinen, katu-uskottavaa rockia tarjoileva Barbe-Q-Barbies.

Ennen ja jälkeen artistien teitä viihdyttää Dj Andy Downsuck!

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 35,00 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
75,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
40,00 €

Bussikuljetukset:

Amarillo->Teatria
klo 18:00-19:00

Teatria->Amarillo
ensimmäinen bussi lähtee n. 30min keikan päättymisen jälkeen, bussi liikennöi tunnin ajan

Bussikuljetus on ilmainen ja kulkee non-stop -periaatteella ilmoitettuna aikana.

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Francine klo 18:15
Barbe-Q-Barbies klo 19:30
Girlschool klo 21:00
Nazareth klo 22:30
Trio Grande klo 00:30
Ticketmaster