fbpx

Oulu - Turmion Kätilöt // Fear Of Domination // Detset

04.12.2021

Club Teatriassa jyrähtää, kun saman illan aikana lavalle nousevat Turmion Kätilöt, Fear Of Domination ja Detset! Merkkaa kalenteriisi lauantai 4.12.2021 ja tule moshaamaan.

Kuopiosta ponnistanut industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt tarjoilee räjähtävää metallitunnelmaa koko lavan täydeltä. Metalli- ja konemusiikkia yhdistelevä yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Hoitovirhe 17 vuotta sitten. Tänä vuonna täysi-ikäiseksi ehtinyt yhtye pyrki poikkeusaikana lähtemään Euroopan kiertueelle. Ensi vuodeksi lykkääntynyt kiertue kantaa yhtyeen viimeisimmän albumin nimeä Global Warning.

Global Warning -albumi singahti kotimaan albumilistan ensimmäiselle listasijoitukselle. Yhtye nähdään syksyllä Nightwishin HUMAN :||: NATURE TOUR -kiertueen lämmittelijänä, ja kiertueen keskeltä yhtye saapuukin Oulun Club Teatrialle.

Niin ikään industrial metal -genrestä tuttu kotimainen Fear Of Domination on perustettu 2006. Yhtye on tunnettu visuaalisista ja jännitteellisistä livevedoistaan. Viimeisin pitkäsoittona yhtyeeltä on kuultu 2018 julkaistu Metanoia, joka keräsi runsaasti positiivista huomiota.

Ei kahta ilman kolmatta! Mukana illassa on metalli ja rock-elementtejä yhdistelevä Detset. Uutukaiselta yhtyeeltä on tähän mennessä julkaistu neljä singlejulkaisua. Ensisinglen One Night Stands -julkaisun yhteydessä Kaaoszine julkaisi tarttuvuusvaroituksen.

Liput keikalle Prismoista ja Ticketmasterista
Liput ennakkoon alk. 25,00€
Liput ovelta 30,00€

Liput tulevat myyntiin perjantaina 15.10.2021 10:00

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 25,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
30,00 €

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Ticketmaster