fbpx

Club Teatria Oulu - Viikate / Kotiteollisuus / Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

27.11.2021
Metallia ja rokkia koko illan täydeltä, kun Oulun Club Teatrian lavalle saman lauantai-illan aikana nousevat Viikate, Kotiteollisuus, sekä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus!
 
Vuonna 1996 perustettu Viikate on julkaissut kotimaisa metallihittejä jo 13 albumin verran. Yhtyeen ehdottomasti suurimpia hittejä ovat miljoonastriimauksia keränneet Viina, terva ja hauta, sekä Pohjoista Viljaa. Yhtyeen uusin single Huomenta humalaiset julkaistiin maaliskuun lopulla.
 
Jouni Hynysen luotsaama Kotiteollisuus on julkaissut aktiivisesti vuodesta 1996 tähän päivään saakka. Ensimmäistä albumia lukuunottamatta kaikki yhtyeen albumit ovat nousseet Suomen virallisen albumilistan TOP-5 sijoituksille. Uusimmalta 2018 vuonna julkaistulta Valtatie 666 -albumilta suosituimpia kappaleita ovat olleet Kusipää ja Kyy Povessa.
 
1996 perustetun Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen kahdeksanvuotinen alkutarina on kulta- ja platinalevyjen täyttämä. Yhtyeen miljoonastriimeihin nousseita hittejä ovat muun mussa Lumessakahlaajat, Surupuku ja Suomi sata vuotta. Keikkalavoille 2018 palannut yhtye on raskaan kotimaisen rock-musiikin kulmakiviä. Tänä vuonna yhtye julkaisi uuden Mahdoton yhtälö-albumin, joka sai erinomaisen suosion.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 33 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
74 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
40 €

Aikataulu

Ovet auki klo 18:00
Ticketmaster