fbpx

Club Teatria Oulu - WITHIN TEMPTATION + Support: Dark Sarah

18.01.2019

Mahtipontisen metallin mestari Within Temptation saapuu Ouluun tammikuussa

Samalla juhlitaan Club Teatria Oulun uuden VIP:n avajaisia

Vuonna 1996 perustettu Within Temptation on noussut maailmanlaajuiseen suosioon sinfonisen ja tummasävyisen metallin sanansaattajana. Yhtye on kahminut listojen kärkisijoituksia ja arvostettuja palkintoja, sekä esiintynyt ympäri maailmaa loppuunmyydyillä keikoilla. Within Temptationin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”What Have You Done”, ”Stand My Ground”, ”All I Need”, “Faster” ja ”Frozen”.
Bändi päätti hiljattain laajan Euroopan -kiertueensa, mutta saadaan nyt hyvin eksklusiiville keikalle Ouluun Club Teatrialle perjantaina 18.1.2019. Ennakkoliput tulevat myyntiin keskiviikkona 12.12. klo 12:00

Illan lämppäribändinä nähdään hyvässä nousukierteessä oleva kotimainen Dark Sarah. Yhtyeessä vaikuttavat laulaja Heidi Parviaisen lisäksi mm. Raskasta Joulua -projektin perustaja ja johtava kitaristi Erkka Korhonen sekä toisena vokalistina JP Leppäluoto.

Oulu tarjosi Club Teatrialle uudet tilat Limingantullista osoitteessa Krouvintie 9. Rakennuksessa on aiemmin toiminut rautakauppa Starkki. Club Teatria Oulun avajaisviikonloppua vietettiin näyttävästi 16.-17.11. ja se huipentui Sunrise Avenuen konserttiin. Kaiken kaikkiaan avajaisviikonloppuna Club Teatrialla vieraili lähes 5000 ihmistä.

Club Teatrian myyntipäällikkö Sami Alasimi on uudesta VIP:sta innostunut. “Club Teatrian VIP-palvelut tarjoaa ainutkertaisen tavan nauttia keikkaillasta. VIP:n 250 hengen tiloissa on 24 kappaletta neljän hengen pöytiä, jotka ovat varattavissa etukäteen vaikka koko vuodeksi kaikille keikoille. Ravintolassa on pöytiin tarjoilu, loistavat näkymät suoraan esiintymislavalle ja äänentoisto kunnossa. Lisäpalveluna meiltä voi tilata vaikka limusiinikuljetuksen keikalle ja sieltä pois, joten lähes kaikki on nyt mahdollista. Koko VIP:n idea on tarjota mahdollisimman hyvää palvelua ja parasta siinä on, että tästä luksuksesta voivat päästä nauttimaan ihan kaikki, sillä rajallinen määrä VIP-lippuja tulee aina joka keikalle myyntiin Ticketmasterin kautta. Meillä ei ole naamavippiä,” Alasimi kertoo.

Nyt avattava VIP sijoittuu nykyisen baarin yläpuolelle ja sieltä tulee olemaan esteetön näkymä esiintymislavalle. VIP-asiakkaille on oma sisäänkäynti, oma baari sekä omat WC:t.

 

Ilmaiset bussikyydit Amarillon edestä Teatrialle ja takaisin!

Bussikuljetukset Amarillosta Teatrilla perjantaina 18.1.

Yhdessä Club Teatrian ja OTP Travelin kanssa järjestämme ilmaisen keikkakuljetuksen Ravintola Amarillosta Teatrialle ja takaisin.
Hippaa etkot Amarillossa ja hyppää OTP:n ilmaiseen bussikuljetukseen, joka vie sinut suoraan Teatrialle. Keikan jälkeen pääset bussilla takaisin keskustaan jatkoille.

Perjantaina 18.1. bussikuljetus starttaa Amarillon edestä klo 20:00, ja bussi ajaa non-stoppina 21:30 saakka Amarillon ja Teatrian välillä.

Paluukyydit lähtevät Club Teatrian pihasta klo 00:00 ja tuolloin bussi ajaa non-stoppina aina klo 01:30 saakka. Tämä bussikyyti on kaikille ilmainen.

Lippuinfo

K-18

Ennakkoliput
Alk. 59,00 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
70,00 €

Majoitu mukavasti Arinassa!

Keikkavieraat majoittuvat keskellä kaupunkia Original Sokos Hotel Arinassa.
Hotellille on varattu majoituskiintiö 18.-19.1.2019.
Huonehinta 91 € / 2hh /vrk, varattavissa netistä
https://www.sokoshotels.fi/fi/oulu/sokos-hotel-arina 

varauskoodilla BWITHIN

Sopimushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Bussikuljetus hotellin edestä, Ravintola Amarillosta, Teatrialle ja takaisin veloituksetta.

Aikataulu

Ovet auki klo 19:00
Dark Sarah klo 20:00
Within Temptation klo 22:00
Ticketmaster