fbpx

Tornio - Arttu Wiskari // Maija Vilkkumaa

30.10.2021

Koko kansan artisti Arttu Wiskari ja legendaarinen suomirockin tähti Maija Vilkkumaa saapuvat Tornion Club Teatrialle lauantaina 30.10.2021! Tästä alkaa Club Teatrian pikkujoulukausi!

Elokuussa 2020 viidennen studioalbuminsa, suoraan virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Suomen muotoisen pilven alla julkaisseen Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä. Arttu rikkoi Leavings-Orkesterin kanssa tehdyllä kappaleella Tässäkö tää oli? henkilökohtaisen ennätyksensä: se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn top 50 -listan ykköseksi! Laulu on viihtynyt listan kärkisijoilla kuukausitolkulla. Singlen musiikkivideo kohosi suoraan Youtuben Nousussa-listan kärkeen ja sillä on ylic 4 miljoonaa näyttökertaa.

Edellinen single Suomen muotoisen pilven alla ei kalpene seuraajansa rinnalla: se on ylittänyt Spotifyssa tuplaplatinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa 8 miljoonaa katselukertaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa. Wiskari on mukana tähdittämässä parhailaan Nelosella esitettävää Vain Elämää All stars -kautta.

Muun muassa Tarharyhmässä ja Hunajameloneissa musiikkia tehnyt Maija Vilkkumaa julkaisi jättihitin Satumaa-tango sisältäneen soolodebyyttinsä Pitkä ihana leikki vuonna 1999. Viisi Emma-palkintoa sekä Teosto- ja Juha Vainio -palkittu Maija Vilkkumaa on yksi maamme eniten albumeita myyneistä muusikoista. Hän on uransa aikana julkaissut seitsemän soololevyä, joilta muistetaan Satumaa-tangon lisäksi mm. hitit Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto, Totuutta ja tehtävää, Hiuksissa hiekkaa, Noinko vaikeeta se on, Prinsessa jää, Se ei olekaan niin ja Siks ku mä halusin.

Tälle keikalle on tarjolla PikkujouluVIP yhdessä Ravintola Pajan kanssa. Show & Dinner -lippuun sisältyy pikkujoulumenu ennen konserttia Elämystehdas Lapparin Paja -ravintolassa. Show & Dinner alk. 61,00€. Saatavilla vain ennakkoon Ticketmasterista ja Club Teatrian myyntipalvelusta myynti@teatria.com.

Liput ennakkoon 29,00€
Liput ovelta 35€
Show & Dinner 61,00€

Liput keikalle myynnissä Ticketmasterissa, ja Prismoissa!
Lipunmyynti alkaa 1.10. 10:00

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 29,00 €

Osta ennakkolippu

VIP-liput
61 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35 €

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Show & Dinner alkaa Ravintola Pajassa klo 18:00
Maija Vilkkumaa klo 20:45
Arttu Wiskari klo 22:45
Ticketmaster