fbpx

Club Teatria Tornio - Behm

27.11.2021

Spotifyn vuoden 2020 6. kuunnelluin kotimainen artisti saapuu ensimmäistä kertaa uransa aikana esiintymään Tornioon Club Teatrialle 27.11.2021

Ensisinglensä Hei Rakas vuonna 2019 julkaissut BEHM saavutti ilmiömäisen suosion välittömästi. Artisti on tuttu näky niin Spotifyn, kuin radiokanavien TOP-listoilta. Jo yli 17 miljoonaa kertaa striimattu artistin ensisingle löytyy edelleen Spotifyn päivittäin striimatuimpien kappaleiden TOP-10 listalta. Artistin viimeisin single Frida kerää puolestaan päivittäin miltei 40 000 streamia Spotifyssä, ja kolkutteleekin jo 10 miljoonan streamin rajaa. Frida on jo viidettä viikkoa kotimaisten radioiden soitetuin kappale.

BEHMin ennakkoon platinarajan rikkonut debyyttialbumi Draaman kaari viehättää on menestynyt single-julkaisujen tapaan erinomaisesti. Syyskuussa julkaistu albumi pitää tällähetkellä Suomen virallisen albumilistan kärkipaikkaa. Artisti on itse vastannut kappaleiden sävellyksestä ja sanoituksesta. BEHM on kiistatta yksi vuoden 2020 merkittävimpiä lauluntekijöitä.

BEHM valittiin YleX Läpimurtoartistiksi vuosimallia 2020. Läpimurtoartistiksi valitaan vuosittain musiikkikentän lupaavin tulokas. Ensimmäisen keikkansa BEHM esitti livestreamatussa YleXPopissa.

Nauti pikkujouluista Show & Dinner -asiakkaana herkullisen pikkujouluillallisen ja valloittavan tähtiartistin seurassa.
Show & Dinner -elämys tuotetaan yhdessä torniolaisen Ravintola Pajan kanssa.
18:00 Pikkujouluillallinen alkaa Ravintola Pajassa Elämystehdas Lapparilla
20:00 Club Teatrian ovet aukeavat Elämystehdas Lapparilla

Pikkujoulumenu:

Rosolli
Sienisalaatti
Vihreäsalaatti
Perunasalaatti

Graavilohi
Lämminsavustettu lohi
Mätimousse
Sillivalikoima
Paahtopaisti
Savukalkkuna

Saaristolaisleipä
Joululeipä

Perunalaatikko
Lanttulaatikko
Porkkanalaatikko
Lihapullat
Tornion panimon olutmakkara
Joulukinkku
Perunat
Ruskeakastike

Luumukiisseli ja kermavaahto
Pipareita
Kahvi & glögiä

Show & Dinner -liput saatavissa vain ennakkoon Ticketmasterista ja Prismoista. Yritys- ja ryhmätilauksissa palvelee myös Club Teatrian myyntipalvelu.

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 29 €

Osta ennakkolippu

Show & Dinner
61 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
35 €

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:00
Imelda May -Tribuutti klo 21:00
BEHM klo 22:30
Ticketmaster