fbpx

Tornio - Blind Channel // K18

10.12.2021

Jäätävää nostetta nauttiva euroviisuissakin Suomea edustanut Blind Channel saapuu Tornioon K-18 keikalle perjantaina 10.12.2021!

Vuoden 2021 puhutuin, kohutuin ja monella mittarilla mitattuna menestynein kotimainen yhtye Blind Channel iski jackpotin voittamalla UMK-kilpailun ja sijoittumalla Euroviisuissa kuudenneksi. Bändin Dark Side -hitti nousi välittömästi Spotifyn kuunnelluimpien biisien listalle lukuisissa Euroopan maissa ja Jenkeissä. Biisiä on kuunneltu nyt 40 miljoonaa kertaa.

Yhtye uutisoi keväällä myös kansainvälisestä levytysdiilistään maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa. Kesän festivaalikeikkojen myötä kenellekään ei jäänyt epäselväksi bändin livekunto ja energia, joka sinkoutui takariviin saakka. Blind Channel saavutti lyhyessä ajassa myös paljon nuorta yleisöä.

Festarikiertueen jälkeen yhtye siirtyi studioon valmistelemaan uutta albumia, jolta kuultiin elokuussa nyt jo liki 3 miljoonaa striimiä kerännyt Balboa. Loppuvuodesta kuusikko palaa kotimaisille lavoille jatkaen tammikuussa matkaa Euroopan kiertueelle yhdessä Eskimo Callboyn kanssa.

Blind Channelin pyörä pyörii valtavaa vauhtia ja ensi vuonna on kansainvälisen levyjulkaisun ja Slipknotin oman Knotfest -festivaaliesiintymisen ohella luvassa paljon isoja tapahtumia ja uutisia.

Liput keikalle myy Ticketmaster ja Prismat.
Liput ennakkoon alk. 19,90€ (sis. palvelumaksun)
Liput ovelta 25€

Nauti pikkujouluista Show & Dinner -asiakkaana herkullisen pikkujouluillallisen ja valloittavan tähtiartistin seurassa.
Show & Dinner -elämys tuotetaan yhdessä torniolaisen Ravintola Pajan kanssa.
18:00 Pikkujouluillallinen alkaa Ravintola Pajassa Elämystehdas Lapparilla
20:00 Club Teatrian ovet aukeavat Elämystehdas Lapparilla

Pikkujoulumenu:

Rosolli
Sienisalaatti
Vihreäsalaatti
Perunasalaatti

Graavilohi
Lämminsavustettu lohi
Mätimousse
Sillivalikoima
Paahtopaisti
Savukalkkuna

Saaristolaisleipä
Joululeipä

Perunalaatikko
Lanttulaatikko
Porkkanalaatikko
Lihapullat
Tornion panimon olutmakkara
Joulukinkku
Perunat
Ruskeakastike

Luumukiisseli ja kermavaahto
Pipareita
Kahvi & glögiä

Show & Dinner -liput saatavissa vain ennakkoon Ticketmasterista ja Prismoista. Yritys- ja ryhmätilauksissa palvelee myös Club Teatrian myyntipalvelu.

Lippuinfo

K18

Ennakkoliput
Alk. 19,90 €

Osta ennakkolippu

Show & Dinner
61 €

Osta ennakkolippu

Liput ovelta
25,00 €

Tällä keikalla on käytössä koronapassi. Syynä käyttöönottoon ovat alueelliset ravintolarajoitukset. Tarkastuksella voimme mahdollistaa keikan järjestämisen suunnitellusti. Tarkastaminen tapahtuu tapahtumaan saavuttaessa.

Saavuthan keikalle ajoissa. Passien tarkastaminen voi hidastaa palvelua ovella. Nopeuttaaksesi palvelua ovella ota todistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi valmiiksi esille.

Keikka päästään järjestämään. Koronapassien tarkistaminen mahdollistaa keikan järjestämisen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisätietoa aiheesta.

Aikataulu

Ovet auki klo 20:30
Ticketmaster